vores hverdag 🌼

forsiden

Hej, og rigtig meget velkommen til – lige nu hører jeg islandsk musik, mens jeg skriver ud til jer.. og til dig, er du ny her ☺️

Jeg er gift med sødeste Teivi, og vi bor i hendes hjemland Estland, nede i hjørnet i en gammel hippie-by, der hedder Tartu. Eller, siden jeg skrev dét er vi faktisk flyttet til landsbyen Jõgeva, hvor vi har en have nu 🌳

Jeg hedder Søren Sälik Poulsen.

Vi havde en periode på nogle år, hvor der ikke blev helt så koldt, men nu er vi tilbage ved de gode, gamle is-vintre med minus tredive c, og vinter i et halvt år ☃️ tilbage fra de lidt varmere år er så, at vi er begyndt at have gyldent efterår med alle de smukkeste blade & sol 🌞

Der er nemlig rigtig, rigtig mange træer i Estland lige syd for Finland, halvdelen af landet er dækket af tæt skov..

med ulve, bjørne, elge.. og i byerne gerne 2-3 træer på hvert gadehjørne 🌲 jeg elsker det! Og vi har heste som nabo her i Jõgeva, og vi havde det også i Tartu.

I første omgang lavede jeg bloggen her for at fortælle Teivi & min historie, og give os en stærk stemme i den sindssygeste familie-konflikt.. hvor vi brød med vores baggrunde..

og med en skøn psykologs hjælp har bygget det rigtig fint nu sammen med katten Sveske ❤️

På vores ture med vores gode ven Gvido, kører vi ud i kilometer efter kilometer med tæt skov på begge sider, mens solen bliver så smuk & vi har en playliste stille ☺️ vi kalder den soundtracket til vores ture!

Jeg håber, at du vil finde dig rigtig skønt til rette, og klik endelig ind igen & igen 🌼 tusind mange tak og rigtig meget velkommen.

Udover at skrive, så laver jeg de her små videoer på 2-4 minutter hver 🌺

forsiden