vores hverdag & hjem 🌼

forsiden

Hej, og rigtig velkommen til – lige nu hører jeg islandsk musik, mens jeg skriver ud til jer.. og til dig, er du ny her ☺️

Jeg er gift med sødeste Teivi, og vi bor i hendes hjemland Estland i en gammel hippie-by, der hedder Tartu.

Eller, siden jeg skrev dét er vi faktisk flyttet til landsbyen Jõgeva ude på landet, hvor vi har en have nu 🌳 Jeg hedder Søren Sälik Poulsen.

lidt om Estland, her lige syd for Finland..

.. vi havde en periode på nogle år, hvor der ikke blev helt så koldt, men nu er vi tilbage ved de gode, gamle is-vintre med minus tredive c, og vinter i et halvt år ☃️

Tilbage, fra de lidt varme år, er så, at vi er begyndt at have gyldent efterår nu med alle de smukkeste blade & sol 🌞 Der er nemlig rigtig, rigtig mange træer i Estland, halvdelen af landet er dækket af tæt skov..

med ulve, bjørne, elge.. og i byerne gerne 2-3 træer på hvert gadehjørne 🌲 jeg elsker det! vi har heste som nabo her i Jõgeva, og vi havde det også i Tartu.

I første omgang lavede jeg bloggen her for at fortælle Teivi & min historie, og give os en stærk stemme i den sindssygeste familie-konflikt.. hvor vi brød med vores baggrunde..

og med en skøn psykologs hjælp har bygget det rigtig fint nu sammen med katten Sveske, og snart golden retriever hvalpen Hygge ❤️


På vores ture med vores gode ven Gvido, kører vi ud i kilometer efter kilometer med tæt skov på begge sider, mens solen bliver så smuk & vi har en playliste stille ☺️ vi kalder den soundtracket til vores ture!

Jeg håber, at du vil finde dig rigtig skønt til rette, og klik endelig ind igen & igen 🌼 tusind mange tak og rigtig meget velkommen.

Udover at skrive, så laver jeg de her små videoer på nogle minutter hver 🌺

forsiden