Ved søen i frost og is ❄️

Hej allesammen, og rigtig meget velkommen tilbage fra vinterferie, hvor I går i hverdagen 🙂 jeg løste den her ting med kommentarer i bloggen!

For opfangede lidt, at min oprindelige familie stadig er helt vanvittige.. men, de er ikke på YouTube! Så der tillod jeg kommentarer til videoerne nu ☺️

Så har jeg temmelig gode nyheder, udover at det er komplet vinter her igen!

Vores vejrudsigt strækker sig lige nu indtil 5. april, og de siger minus og bunker af sne alt tiden nu! Men også, sne i maj er også helt normalt her!

Lidt op og ned vinter, må man sige, men den blev lang til sidst ☃️ og.. vi havde en enormt positiv familie-oplevelse! Jeg skrev lige til psykologen..

(der er faldet bunker af sne siden de her billeder ☃️)

at det var så, så needed.

Hun snakker meget om omvendte oplevelser af de traumatiske. Og det var det 🙂 det var faktisk, at da solen kom frem, spurgte jeg lige universet..

om ikke en med en bil lige kunne dukke op.. der gik ti minutter. Og så dukkede faktisk Teivi’s far op i bil!

Så vi kørte ud til den is-dækkede sø, der var så smukt! Søer i Estland er kæmpestore tit, så det var virkelig natur. Vi er jo i forlængelsen af de tusind søers land 🌲

Jeg har snakket om i måneder, at jeg ville ned til søen, så enormt positivt!

Og bruge noget rigtig fin tid sammen med Teivi og hendes far.

Så er der også sket en del omkring krop, hvor mange af mine traumer er lokaliseret. Jeg har, efter min opvækst, haft en u-balance i privathed omkring krop.

Hvor selvom 35c i juli gik jeg i langærmet sweater, og aldrig sandaler, eller noget. Og vi har en sauna ude i skuret, men jeg har haft komplet, lukket privathed.

I aftes var jeg så, kan ikke udholde følelses-smerten fra det pres længere!

Så før Teivi & jeg var i sauna, lavede jeg nogle videoklip af vores lille keramik-pindsvin der, og ovnen og termometer og lidt 🙂 det er jo også meget den her Finland-region ❤️

De klip er i videoen, og det er Så lettende at forsøge at bryde det privathed-pres 🙂