Dagens inflations-hjælp & vinterferie 🌞

Hej allesammen, og rigtig god ferie ☃️ her.. har vi siden i aftes haft snestorm igen! Men det smelter allerede, og der er store tegn på, at vi får i det mindste en enkelt plusgrad eller to.

Faktisk skulle det på mandag blive plus fire!

Men skyet, så der vil jeg lade alt sneen smelte, og så på valentins dag vil jeg smutte ud i komplet solskin, også onsdag, og lave heste & forår 🌱

Det er så planen, men hvordan det faktisk går..

Jeg vil gerne lave ‘hop med i vores vinterferie’, ligesom jeg gjorde med sommerferie sidst. Og så inflations-hjælp-pakken..

sorry, men pensionister uanset ældrecheck fik fem tusind sidst.. og nu får de så fem tusind igen. Trust me, der er familier, der mangler de penge mere.

Jeg er enig, overall, i den nye retning for Mette Frederiksen efter valget, men børnenes statsminister er hun ikke.

Og så ligner det, at skrækkelige Danmarks Demokraterne (det genstartede DF, som vi kalder dem herhjemme) har fået alt for meget indflydelse..

med deres hjælp til små købmænd, der alligevel går konkurs, så snart dagens hjælp er opbrugt.

Så kunne man sige, at politikerne kan høste stemmer, efter hvem de giver til. Men pensionister er faktisk ikke så stor & vigtig en vælgergruppe mere.

De var det tidligere, men der er politikerne lidt langsomme i at følge med i samfundet.

De nye, der er vigtige stemmer, er de klima-bevidste 12-tals unge, der deltager i Fridays for Future, er vegetarer og veganere..

og fotograferer en masse og uddanner sig i en del år.

De er måske heller ikke helt målgruppen til inflations-hjælp, så vi må skippe det med at høste stemmer 🙂

Børnefamilierne!

Med de priser, vi ser, og vi gerne vil have nogle sunde børn, hvor der i familien skal være råd til økologi og sund mad.

Det kniber af gode grunde lige nu, og det er ikke forældrenes skyld, for de ville gerne.

Men så kunne vi da have understøttet vores børns opvækst og deres forældres følelses-velbefindende.. ved at have lettet dem lidt.

Det havde for øvrigt også været børnenes statsminister.

Jeg får jo selv førtidspension fra Danmark, og blev faktisk lidt glad for, at de ikke brugte af puljen på os i dag 🙂

Vi får rigeligt! Tro mig, dansk førtidspension er rigeligt, rigeligt. Min søster købte et ti tusind kroners spejl-refleks kamera for nogle få måneders førtidspension.

Og brugte det aldrig nogensinde, puttede det i et skab.

Og udover det har hun kunne spare en formue op.

Det tror jeg virkelig på også gælder for ældre-pensionisterne, uanset ældrecheck..

..hvilket i forvejen er en støtte til dem. I hvert fald ift. børnefamilierne, hvor der er så meget mere at indkøbe, make happen, munde at mætte.

Samtidig har børnefamilierne det bare så meget mere hårdt med work-life balance, hvor vi pensionister altså lige ikke har det problem oven i hatten.

Eller giv det til jordskælvs-ofrene, ville være det allermest dække et behov!!

Så skub nu Danmarks Demokraterne, DF og Nye Borgerlige ud af det her. Overraskende for en center wing regering, så har de lige med den her pakke ladet Danmarks Demokraterne køre dem over..

når de, Danmarks Demokraterne, endda er et udfasende, døende element, der aldrig fik startet, og er løbet tør for luft, før de nåede at trække vejret.

Igen fordi ingen af de klima-bevidste 12-tals fremtidens vælgere kunne finde på at stemme på dem ❤️🌱

Der bliver også valg til parlamentet her i Estland. Og Isamaa og Ekre, der svarer til DF, Danmarks Demokraterne og Nye Borgerlige, jeg tror, at folk her endelig har vendt dem ryggen 🙂 som i resten af verden.

Så vi kan få rohelised, der er det grønne parti, helt frem i førersædet 🌳🌍🌏🌎

Både isamaa og Ekre har følt et kæmpe behov for at reklamere for sig selv.. og det siger mig, at de netop har tabt pusten ❤️ at de har så stort et behov for at øge opmærksomheden.

Men det er jo også, som i hele verden, at alle de Ekre-stemmende gamle mennesker efterhånden er døde, og nu blomstrer skønne, ressourcestærke unge op i uddannelse, Greta Thunberg, dropper kød og meget mere 🙂

For en så meget bedre verden, uus maailm, den nye verden 2023 🌱❤️