Skøn vinterferie til alle 🌞

Hej allesammen, så.. er vi tæt på vinterferie 🙂

Det er faktisk endda udvikling, at jeg bare kan skrive ‘til alle’, for min oprindelige familie læser jo også med herinde. Og jeg har ikke de største ønsker for dem,

men så bare giv slip på den ting, og fokusere på alle de skønne jer, der læser med her ❤️ tusind tak for det!

I det hele taget.. går der virkelig mindre plads med dem i vores hverdag nu. Så det er status, føler & tænker ift. mange andre ting efterhånden.

F.eks. får vi at vide meget snart, om der er en golden retriever hundehvalp til os!

Hygge kan blive født den her weekend endda 🐶 og psykologen har også sagt, at vi så meget har brug for bare at bygge os nu.

De seneste måske tre dage har vi været så balancerede, mindful, styret roligt gennem hverdag & følelser. Det føles skønt! Og psykologen sagde..

at det er i det, at vi faktisk mærker & ser, det vi har bygget. Ikke når følelserne er trukket ned, af ting helt udenfor vores hjem.

Så svømme lidt i den her skønne ro & balance, der faktisk er i alt det, som vi har bygget 🌞 hele vejen har det jo også været vores ønske, så vi har bygget efter det.

Og nu ser vi også opnået det! Så er det så nemt at blive faktisk vred over hvor meget, de formåede at tynge det her gode ned. Psykologen sagde, at det er en naturlig reaktion, når vi ser forskellen før og nu.

Men hun siger også, at det ikke hjælper os at føle ift. dem nu. Bare bygge med Sveske og Hygge og hinanden 🐈🐶 have blomster i haven og gå ned til hestene 🙂

Hun spurgte mig sidst, hvad jeg så ønsker for vores hverdag nu, når vi har frigjort os så meget. Ganske enkelt en stærk kop sort kaffe blandt blomsterne i haven..

..med Teivi, der tjekker grøntsags-haven, Sveske i vinduet og Hygge og kamera 🌸 vi skal forsøge at dyrke vores egne melon og majs i haven!