Lytte til sin stress, psykolog-indlæg (og Jakob Ellemann) 🙂

Hej allesammen, glæder I jer til vinterferie? Jeg har faktisk tænkt, at det kunne være sjovt at få kommentarer her i bloggen.

Men måtte jo fjerne funktionen pga. min far, jeg er dog lidt i tvivl, om vi efterhånden har kæmpet min oprindelige familie af os, lad os se 🙂

ellers har jeg faktisk på fornemmelsen, at mange af medlemmerne i begge vores oprindelige familier ikke lever så længe endnu, og så kan vi have kommentar-spor, som det mindste ☺️

Nu har Jakob Ellemann jo taget sygeorlov, efter at han blev meget afkræftet. Man kan sige, at når de her ting skyldes stress, så bygger de sig op langsomt.

Det nytter dog ikke at fortælle personen på det punkt, at de skulle have lyttet til signalerne tidligere. Det er ikke det, som nogen har brug for dér.

Og tit ved den til sidst syge person det også godt selv 🙂

Så må man bare tage hånd om det. En ting, jeg har lært af at have post-traumatisk stress, er, at omgivelserne bliver enormt vigtige.

Både hvad man omgiver sig med, som hvor man bor. Hvilke naboer man har, og om man i nogle situationer skal finde sig nye et andet sted.

Det skulle vi jo, og det hjalp afsindigt, det var så sundt at komme hertil ❤️

Og så fik vi alt den natur og heste, floden 🙂 efter at have boet i København, Odense og Tartu indså vi måske lidt, at vi skal bo mere i naturen.

Jeg tror faktisk, det rækker helt tilbage fra, da Teivi boede i Wyoming langt ude på prærien i Nordamerika. Den stat Wyoming har flere heste end mennesker ❤️ den er på størrelse med fire-fem gange Danmark..

og har samme befolkning som mindre end Århus. Der lærte vi virkelig om sundhed 🙂

Lige nu har vi et live cam fra en rede med kongeørne i Californien. Og det er bare vores hjem, naturen. Det gør så meget for følelser.

Så det kunne være noget, som alle kan tænke i, også Jakob Ellemann. At hvis man arbejder i f.eks. København, så ønsker mange at bo tæt på arbejdet. Det er forståeligt. Men..

måske er det sundere at acceptere køreturen, som vores gode ven Gvido har gjort her i Estland. Og så for sine følelser bo i fred & ro 🙂 der er en del, der lever det vilde city liv, og mens at det kan være fascinerende, og vi også følte en magnetisk tiltrækning..

så er det virkelig ikke sundt.

Psykologen var meget inde i hvor, vi valgte at bo til sidst, hvor vi først skulle finde ud af overhovedet hvad, der er vigtigt for os.

Omg, kongeørnen inde i fjernsynet satte sig helt op til kameraet 😀

Der er faktisk enormt mange ressource-stærke, der efterhånden bor udenfor byerne. Nu happened det også under corona, at techno, gadefester, bilræs og alkohol blev voldsomt..

og det har skræmt større grupper af ressource-stærke væk fra byerne. Og så hænger bunden virkelig dybt i deres bilræs og alkohol-kultur.. der er jo meget om i nyhederne..

at der sker en opsplitning socialt. Og jeg har tænkt, om den opsplitning måske også bliver, at natklub og bas-techno-festaberne bor i byerne..

og til sidst næsten alle ressource-stærke er ude at bygge succes udenfor alt det 🙂