Måtte kæmpe, men fandt energien & elsker det 🌱

Hej allesammen 🙂 i går var jeg nede i garden butikken, og købte frø til blomster og grøntsager for 20 euro, så vi fik en del.

Så hvis det hele virker, så ude i haven får vi lilla blomkål! Der bliver grønt, når man koger det 😀 og majs! Super Instagram, håber så meget at de kommer op.

Vi har allerede lovet Gvido, at han får hjemmedyrkede majs, hvis de bliver til noget. Og! Så fik jeg frø til en blomst, der er gul, mens vist ikke helt en solsikke..

men den bliver tre meter høj 😀 og skal stå nede ved hindbærrene. Teivi sagde, at vi nok har brug for et helt kosteskaft som støtte til den, men det finder vi så.

Hvis den virkelig bliver tre meter, så vil jeg have et couple billede af Teivi & jeg under den!

Så har jeg psykolog i Tartu i morgen, og måtte lige skrive lidt med hende inden.

For der har været så vanvittig meget den seneste måned, at jeg faktisk ikke så energien til at tage toget dertil, selv om jeg virkelig ønsker snakken.

Hun skrev så, at det ikke er farligt at blive meget træt, og selv hvis der kommer yderligere dissociation (det angst-symptom), at så er det ubehageligt, men heller ikke farligt.

Og at det er netop nogle afslappende ting vi skal i morgen, som jeg måske netop har brug for lige nu. Så jeg var like okay, det er en del af arbejdet, at man bliver træt.

Hvis man ikke bliver det, så skyldes det, at snakkene ikke virker. Så jeg skulle lige sige okay, here we go, og det er okay 🙂

Ingen kan overkomme traumer uden at blive udmattet i følelses-arbejdet.

Så bygger vi mine batterier op igen 🙂 nu i weekenden er der jo Danmarks Indsamling, hvilket vi ser hvert år.

Og så skal vi snakke om hos psykologen hvordan, at vi kan bygge en rigtig god fødselsdag for mig den 4. marts. Så faktisk rigtig fine ting 🙂

Og afslappende øvelser, skrev hun også.

Når jeg er så udmattet, så er det mest af alt at den lim, der bandt min oprindelige familie til mig.. hos psykologen hakker vi den lim i stykker.

Så jeg kan leve frit.

Det er, at de skal skræmmes fra at tage kontakt til os, ved at de oplever, at de selv får smerte ud af det. Og så skulle vi arbejde sindssygt meget på alle de traumer, som de placerede i mig.

Psykologen har forklaret, at så længe traumerne stadig var meget aktive i mig, at så bestod det til sidst mest psykiske bånd – mellem min oprindelige familie og mig.

Når smerten fra traumerne så bliver mindre, kan vi bryde forbindelsen. Det sker i de her måneder, og de følelses-forandringer er så drænende, men så sunde ❤️

Samtidig har jeg skulle kæmpe mod, at min oprindelige familie har forsøgt at tvinge forbindelsen til dem til at blive. Fordi det var gennem den, at de sugede min ressource-stærke energi, så de selv kunne stå.

Der sagde psykologen jo sidst, at når de (eller nogen andre) kun kan stå op socialt ved at stjæle ressource-stærk energi fra deres omgivelser… at så er det bedst at have snylteren til at falde.

Alternativet er, at den sugende person semi formår at kæmpe sig gennem sin hverdag, med den pris at alle i omgivelserne crasher socialt.

Som jeg måske har formået at skrive her, så er det nogle temmelig svære & komplekse følelses-situationer at.. danse gennem.. især når dem, det relaterer til, in the first place skulle have været mine primære omsorgs-personer.

Men, psykologen hjalp mig til i sin email lige at søge energien til at gøre noget mere følelses-arbejde & det elsker jeg 🐈