Bare Hvor meget bloggen hjælper mig ☺️

Hej allesammen, tusind tak for at følge rejsen 🙂 det er lidt vildt, alt det der er sket de seneste år, men så sundt. Det bliver lidt meta i dag 🙂

For bare Hvor meget det hjælper mig at skrive ud til jer ❤️

Det hele startede jo (delvist) som et magtmiddel i familie-konflikten. Men med psykologens ord, så har jeg nu bygget en psykisk styrke, der holder giftige personer væk.

Hun siger også, at det så er nu, at jeg faktisk kan bearbejde følelser, traumer. Fordi jeg har rum til det nu. Jeg kan godt se hendes pointe..

at hvis der er en masse forstyrrelser fra giftige personer, så forsvinder alt psykisk rum til at kigge på andet end de situationer.

Så det er nu, hvor de er væk, at vi kan hele 🙂

Nogle gange synes jeg selv, det er lidt vildt, Hvor meget psykolog og blogging og kamp det tog at få min oprindelige familie på afstand.

Så de nu selv må deale med deres egne problemer, og ikke længere kan bruge min energi til at holde sig oppe.

Jeg snakkede med psykologen om, at de har virket som en snylter-svamp på et træ. At den kun står oppe fordi, at den kan suge træets energi.

Der siger psykologen efter alt vores arbejde, at det ikke skal være, at nogen kun står ved at ødelægge mig (eller andre personer generelt).

Så er det bedre, at den snyltende falder.

Så vi arbejder meget med det, de tanker jeg kan få, når vi har lavet så meget arbejde.

Jeg voksede jo op med alt den skyldfølelse puttet i mig gennem guilt trips.. hvis jeg i et øjeblik blokerede dem fra at snylte, så skyldfølelse over, at de ville falde.

Psykologen har vist mig, at det var i de øjeblikke, guilt trips’ene satte ind. Når jeg forsøgte at blokere snylte på min psykiske energi.

Hun sagde, at guilt trips var ud af panik i dem –

for de ville falde socialt det øjeblik, at jeg ikke afgav min psykiske & sociale styrke til dem.

De guilt trips satte sig så tungt i mig, at jeg stadig her så langt i vores arbejde må have psykologens hjælp til, at det er det rigtige at lade dem falde. Så jeg kan stå 🙂

Hun har forklaret, at de tanker – om det er det rigtige – er nogen puttet i mig. Som aldrig i de guilt trips skulle have været puttet.

Hun har faktisk sagt, at hvis man kun kan stå ved at andre afgiver deres psykiske styrke & deres energi til en.. at så er det bare en rigtig dårligt ide at få børn. Så de skulle aldrig have haft børn, men..

det er godt, siger psykologen så, at vi har kunne bygge mig hertil 🥰

Det er ret problematisk, at mine brødre med præcis det samme psykiske setup.. har fået en del børn. De kommer til at gentage min historie –

hvor mine søskende kun kan stå, hvis de suger børnenes energi og ressource-styrke.

Der ser jeg, at der hos min storebror er psykisk styrke i børnene. Og det er så skadeligt for de børn, at min bror & hans kone så kan snylte på den styrke, så de selv kan stå.

Det får jo børnene til at falde, som også jeg gjorde i min barndom.

Hos min lillebror er der lige så lidt psykisk styrke i børnene, som der er i forældrene. Både børnene og min lillebror & hans kone.. kan kun stå socialt, hvis de suger børnenes energi.

Men i deres børn er der intet ressource-stærkt at suge. Så de falder hurtigt nu. Desværre vil de nok have lige så mange børn, som min mor fik. For de kopierer deres idol.

Men Teivi & jeg har bygget det skønt, og det er godt 🙂