Måske de bare tager fejl ❤️

Hej allesammen 🙂 hvordan har I det? Her har vi haft Så mange følelser. En ting er Teivi’s arbejde, der bare er mange komplekse timer hver dag.

Men så også.. en masse følelser både om nu & om endda for ti år siden og alt ind imellem. Hvor en del personer har sagt, at vi burde forbedre os..

..at vi ikke skulle være, som vi er.. at vi skulle blive mere som dem, og de pointerede alle de minusser, de så i vores personligheder.

Der kom jeg bare til, at måske de her personer bare tager fejl 🙂 hvilket har været Så sundt, og gav et nedbrud i mig. Jeg tror, psykologen har bragt det nedbrud meget på vej..

sørget for at det kom.

For det var hele det pres fra at blive kritiseret, og pointeret minusser, være uønsket, der brasede sammen.. så mange svære ting i hjertet, der brasede sammen..

og efter det voksede netop frem, at vi er lige så gode som andre, at de her mange personer tager fejl. Vi behøver ikke at forandre os 🙂

Jeg kiggede også på et mønster i hvem, der har syntes & fortalt os de her ting. Det er bare meget hapukoor & mayonnaise-spisende, fedt i kød-spisende..

paranoide, dårlig hverdag personer.. der så gerne må være alt det, jeg beder dem netop ikke om at forandre sig 🙂 bare ingen behøver at lytte til dem, når de er konflikt-søgende for at få et udslip for deres følelses-smerte fra deres hverdag.

Så alle de ting har kørt mens, at jeg lavede den her vlog video! Nede ved hestene, og i så smuk natur på en dag, hvor solen skinnede, og foråret virkelig er på vej, selv om det var -9c og stadig sne, der ligger. Tusind tak allesammen!! ❤️