Første forårs-blomst i botanisk have 🌸

Hej allesammen, skal lige lave kaffe.. de har postet på Facebook fra botanisk have i Tartu, at den første blomst er der! En erantis, som jo også i Danmark er de første!!

Vejret har virkelig været midt imellem. De har virkelig sagt, at det bliver forår – underligt, men ja. Men så nu har vi faktisk et kæmpe snevejr.

Men i kun minus en enkelt grad, og så skulle det blive plus en. Så jeg tror næsten på det forår, nu med blomster-opdatering fra botanisk have 🌸

Jeg vil jo altid ned til de første blomster! Så jeg tager toget til Tartu, men.. jeg har lært fra tidligere år, at de laver opdateringen, når der er en eneste blomst, der kigger over jorden.

Og at det altid er meget et nærbillede. Så hvis jeg vil have mere ud af det, skal jeg lige vente op til to uger 🙂 men så er det også meget, plejer det.

Og jeg Glæder mig til at fotografere forår! Både ved hestene & i vores have, og så i Tartu også. Og alt naturen omkring her. Nu, når jeg virkelig fik alle vinter-oplevelserne, så kan det blive forår 🙂

Så får Sveske sin reol tilbage, som hun klatrede på i vores gamle hjem. Vi får faktisk hentet en masse mindre møbler hertil, reolen er ret stor. Men det bliver godt.

Vi har jo haft en drøm to tidligere hjem i træk, og vi vil gerne fortsætte den her, når vi renoverer & laver det. Vi brugte også meget energi og tid på at finde de helt rigtige møbler, der er meget rustikke, men stadig luftige.

Så det bliver fedt 🙂

Jeg tænker også, at når botanisk have har de første blomster, så kan det ikke vare længe før, at også vi har i haven 🌸