Det ligner opløsning i Nye Borgerlige & hele den fløj ☃️

Hej allesammen, så var der gode nyheder i DR! Her i bloggen bruger jeg meget plads på følelser & en del også på Estland, men følger også med i politik.

Jeg er ikke så meget into alle de diskussioner fra dag til dag, men når der sker udviklinger, læser jeg om det. Og så er det jo at de udviklinger, der sker i et land i øjeblikket..

meget tit gælder for de fleste lande på hele jorden. Heldigvis er verden jo åbnet op & globaliseret 🙂

Nu meldte Pernille Vermund ud, at hun stopper i front for Nye Borgerlige. Alt i alt ligner det, at Lars Løkkes projekt med at isolere hele yderfløjen er lykkedes med succes!

Vermund siger det også selv, at Venstre er hoppet med Moderaterne & isolerer til den anden side.

Med også opløsningen i Dansk Folkeparti, så ligner det, at hele den fløj er i dejlig, skøn opløsning 🙂 som også Ekre er i Estland, Jörg Haider i Østrig, Bolsonaro i Brasilien, Trump i USA, snart Orbán i Ungarn..

allerede Marine LePen i Frankrig & for noget tid siden Geert Wilders i Holland.

I det hele taget falder den ydre højrefløj en leder efter en anden, på stribe 🙂 det er jo også, at ingen af 12-tals i den nye globale generation melder sig ind i noget som Nye Borgerlige.

Der er stadig nogle gamle, ulækre grise-mænd, der stemmer på dem, men når de langt om længe forsvinder af alderdom, så har den her fløj ingen vælgere!! 🙂

Og det var lidt komisk, da Messerschmidt & Kjærsgaard var ude at sige, at måske havde Dansk Folkeparti bare ikke kommunikeret deres politik klart nok.

Det minder mig enormt om de breve, jeg modtog fra min far, at hvis han bare kommunikerede længere, at han aldrig traumatiserede mig, så skulle jeg nok forstå det 😀

Yderfløjens problem er heldigvis, at da vi gav dem nøglerne til nogle parlamenter, kagede & skadede de så meget rundt, med deres såkaldte værdier..

at alle så hvor meget vi aldrig gør den fejl igen 🙂 og det er jo også, at alt de er & føler & tænker, er alt man ikke bliver bedt om at være i 2023.

Det er jo heldigvis en slags selvmord offentligt at snakke homofobisk, racistisk, sexistisk, og i det hele taget at være meget maskulin 🙂