Godt nytår, alle de følelser gav pludselig slip ❤️

Hej allesammen, jeg er Så lettet og glad 🙂 før jeg lavede kaffe hyggeligt, og har sat mig til at skrive til jer, har jeg i dage gået med emner i tankerne, jeg kunne skrive om.

De er hoppet frem og tilbage, mest af alt fordi, at de er emner med en masse følelser i, som jeg bearbejder. Og har gjort det gennem hele julen.

Det er et gigantisk gennembrud, med kæmpe holden i hånd fra psykologen.. at min familie ikke havde mulighed for at kontakte os til jul! Højtiderne har altid været det værste..

og de lever så traditionelt (forældet), at højtiderne virkelig er alt der. Mest af alt jul. Så at den var fri for påtrængen fra dem er massivt 🙂

Jeg kan give et eksempel på det nye, vi bygger. Faktisk har min familie mulighed for at skrive til os. Men sidst de gjorde det blokerede jeg deres sociale medier overalt, og det var enormt smertefuldt for dem selv.

Jeg skrev også lidt om det i løbet af julen, at den bedste strategi faktisk er at have dem opleve.. at de kan officielt kontakte, men at det mest af alt er en smertefuld oplevelse for dem selv.

Så holder de sig væk 🙂

For det er rigtigt, som jeg har snakket lidt med psykologen om, at det er bare drænende for os selv at skulle hoppe rundt og finde kanaler og blokere dem. Især når min far har det træk, at blokerer man hans konti, så opretter han syv nye. Og finder man dem..

så opretter han 48 nye. Man slipper ikke af med ham på anden måde end, at han indser at det er smertefuldt for ham selv, når de tager kontakt 🙂

Og! Så er vi lige ved at bestille madskål & hundesnor til Hygge 💫 glæder mig Så meget!

Vi har fundet en mørkere rød hundesnor, der er tre meter. Vi læste i en artikel, at tre er lang nok. Og at længere så bliver det sværere at styre, om hunden løber vildt.

Der er flere kæledyr-nyheder, der endda løser det problem, at Hygge ville spise Sveskes mad og bruge hendes vandskåle. For!

I vores lejlighed i Tartu har vi en specialbygget reol, en snedker har lavet den.. og vi får den her til Jõgeva!

Det er faktisk en moderne-looking bogreol, men der var næsten ingen af vores bøger i, for Sveske brugte reolen til at klatre på 😀 det er Så godt, at hun får sin reol tilbage, lille kat.

Hun elskede den, og klatrede så højt op hun kunne – og faldt i søvn der 😀 så hvis hun også får sin vand derop, så kan hun have sine skåle selv. Hygge-hvalpen kan jo ikke klatre.

Vi har også manglet nogle steder, hvor Sveske kunne klatre højt op, for jo højere, des mere elsker hun det! Og bestemt ønsker hun, at være højere oppe end vi er 😀 det er en magtkamp for hende! Meget kat ❤️

Hun elsker, når vi nusser hende og leger med hendes tøj-fugl og det hele der på den reol. Så det er meget happiness, at vi flytter den hertil.

Og så har vi også i forhold til design ønsket at inddele Teivi’s kontor lidt, så det bliver mere hyggeligt. Nu kan Sveske snart ligge der på hylderne og se på Teivi arbejde ❤️

Så velkommen til 2023 lige rundt om hjørnet! Der er langt mere dagslys på det seneste 💫 Og nu putter de mange minus igen!