Når vasketøjet har istapper ❄️

Hej allesammen, jeg vil helt enkelt skrive om.. at her er is-hamrende koldt 💫 vi liker det, det er en oplevelse!

Vasketøj bliver jo så skønt når, det har hængt i koldt vejr. Elsker duften af det. Her blev det dog lige i overkanten, da vi i morges måtte fjerne istap fra de uldne sokker, og efter det optø det stenhårde, is-frosne vasketøj!

Når vi er ude efter brænde, så hiver kulden i ansigtet, og fødder og fingre bliver næsten følelsesløse.. men så ind til brændeovnen & uldsokkerne der er blevet varme ❤️

Hvis man er ude i det i længere tid, så kan man ikke længere mærke sit ansigt.

Sveske ligger også så fint og er varm og sød ved brændeovnen, og Teivi strikker vintertøj til os. Lige nu et uldent tørklæde, og så har vi en del vinterhuer i planen!

Den vinterhue i pastelfarver og med rensdyr som hun strikkede til mig er stadig så sød! Men er ved at være lidt slidt, så den varmer ikke så meget mere.

Men vi har fundet nogle lige så søde designs, som hun går i gang med. Og så er fuglene i haven blevet til mine kæledyr, siger Teivi.

For det er mig, der giver dem fuglefrø hver morgen, og de er blevet så vant til mig, at de nogle gange spiser lige mens jeg er ved kameraet lige ud for dem 😀

Så her i isnende frost går det faktisk temmelig godt ☃️❤️