Heldigvis er de desperate & jule-status ☃️

Hej allesammen ☃️ hvordan går det? I morges skiftede årstiden komplet til arktisk! Indtil nu har det været mere normal vinter, men lyset skiftede, himlens farve er koldt blå som ikke på andre årstider..

og så får vi -21c indenfor nogle timer ❄️ og det er Så smukt, vi ser også solen nu.

Det sker altid i februar, at jeg tager solen nu for intet, for der er den mere – men det er virkelig skønt hvert år når, det skifter til arktisk.

Så til det med heldigvis er de desperate 😀 man kunne tænke, at det lige her skulle handle om min oprindelige familie, for de er også dybt desperate over deres sociale situation.. men nej,

Teivi har modtaget desperate sælger-opkald, der prøver at putte fyrværkeri på folk. Og der stod i DR, at priserne på det er stukket af til rekord niveau.

Samtidig var der for endda år siden, at allerede der mærkede kød-firmaer, at så mange kvinder er veganere & vegetarer –

og nu kan jeg se fra reklamer på Instagram, at kød-firmaerne heldigvis er dybt desperate her op til jul! Det er så skønt, at de taber, både fyrværkeri & kød ❤️

Fantastisk for en bedre verden, hvor kød-produktion går konkurs, og dyrene sættes fri, og folk spiser grøntsager 💫 og så fyrværkeri, der skræmmer dyr & mennesker og forurener..

og i 2022 stort set kun bruges af socialt udsatte tabermænd & taberdrenge, der kaster det efter folk, laver brag om natten, når folk sover, og de også burde være hjemme og sove.

Og det går hånd i hånd med natklub vild alkohol-livsstil og techno og bas og biler… ud med det, ud med dem 🙂

Og en fantastisk (mere i hvert fald) verden, hvor selv højtider som jul og nytår er uden ubehagelige ting som kød og fyrværkeri, og hvor det handler om hygge i stedet for den væremåde ❤️

Så det var lidt status på verden på vej ind i 2023 😊