Balance i en dramatisk uge 💫

Hej allesammen, jeg var ude i crazy snestorm i dag ☃️ men det var sjovt! Hele tiden faldt kilo af sne fra træer, og vinden var minusgrader og blæsende sne i ansigtet, det var en oplevelse!

De blev nødt til at aflyse næsten hele programmet i julebyen i dag, for det var så vildt vejr!

Jeg er begyndt at sortere mere i mine klip til videoer sådan, at kun dem med faktisk noget lys kommer med. I den allermørkeste tid nytter det ikke at sortere med det fokus..

der må man bare acceptere, at det er mørkt, intet andet 😀 juletræet var super smukt i dag, børn i Tartu har virkelig gjort en indsats for, at deres breve til julemanden, der hænger på juletræet, skulle blive fine.

Og så var det dækket i sne, med lysene. De måtte hjælpe det med at stå oprejst 😀 det ville være noget af et event, hvis det store juletræ væltede!

Det var faktisk psykolog, at jeg var i Tartu for. Og vi kunne sige god jul nu, når jeg har snakke en gang om måneden. Med den.. dramatiske uge vi har haft, der sagde hun..

at hun ønsker os bestemt en glædelig jul, og håber (men tvivler lidt på) at vi får det. Men det kan være okay, en god jul i vores hverdag kan også være, at vi føler en masse følelser, og kommer langt med psykolog-arbejdet.

Så det skulle jeg indstille mig lidt på, kom vi frem til. Teivi & jeg er i gang med at bygge en helt ny kæmpe struktur for følelser, enormt holdt i hånden af psykologen.

Og når vi bygger det for følelserne, så bliver vores hverdag også enormt god 🙂 vi snakkede meget om mine to videoer med skøjte ballerinaer.

Og psykologen fortalte, at af de samme grunde som jeg også godt kan lide skøjte-dans.. så var hun også meget optaget af det, da hun var yngre.

Der er en stemning i det af ynde (grace), det er så smukt. Og det er bevægelse i et balanceret tempo med et smukt kropssprog. Og meget om balance, som vi netop snakker om der.

Psykologen spurgte hvad, at is-dans ikke er. Og jeg sagde familie-konflikt, frustrationer, vrede, ked af det, ikke styr på tingene, et hjem i kaos, en masse alkohol-druk, fysisk og psykisk vold i hjemmet…..

alle de ting, er smuk skøjte-dans med yndefulde ballerinaer netop på en måde det modsatte af.

Og vi snakkede så om, at det ikke skal være et projekt at gøre alt modsat af vores familier. Men at det bestemt giver et langt gladere liv at gå i en anden retning, end de har gjort.

Og for mig må den retning rigtig gerne være mod det, som jeg filmede med skøjte-ballerinaer nede i julebyen ❤️

Nogle gange bliver en drøm om en hverdag, som psykologen kaldte det.. lettere helt at opnå, hvis man netop har en ting, man kan kigge på 🙂

som at jeg kan vende tilbage til de skøjte-videoer hvis, at jeg i en periode føler mig forvirret om hvor vi står, og hvor vi går hen, og hvor vi allerede har været.

Det var netop i vores snak i dag, at når vi står midt i alle følelserne, med nogle sindssygt komplekse situationer, at så kan vi godt miste overblik over alle de følelser.. som vi forståeligt får af alle de situationer.

F.eks. er Teivi’s far pludselig stoppet med at besøge os. Uden et ord. Og så om noget tid hopper han, på en morgen, direkte ind i at hænge ud her fire gange om ugen.

Og når vi så vil høre hvorfor, at han var så fraværende, så siger han, at alt er fint. Tak for det oplysende svar!

Jeg sagde til psykologen, at det kan være så frustrerende og give Så mange følelser, når personer har skadende væremåde. Det kan være, at de fælder træer for at få et udslip for deres smertefulde følelser. Den ting gør min far f.eks.

Da de boede i Kerteminde formåede han faktisk at slå en kattekilling ihjel, for han havde smerte indeni, blev voldelig & aggressiv, og tog det ud. Som han også har gjort mod mig og min søster.

Når min fars kliniske psykopati, som psykologen har fortalt, at jeg voksede op under tag med, viser sig.. så bliver han også selvtilfreds, for så føler han sig maskulin.

De her, der gør alt den skade, er personer, der nægter at fokusere på virkeligheden, fordi den er smertefuld for dem. De har en masse følelses-smerte, men nægter at få hjælp til det, de lukker øjnene i stedet for. Dealer ikke med deres sociale problemer, drikker i stedet.

Og psykologen bekræftede at den gruppe, der flygter fra deres smerte, får virkelig skadelig væremåde, får adfærd der sårer deres omgivelser, tager deres smerte ud ved at fælde smukke træer, slå dyr ihjel…

Og der bekræftede hun også, at i det sociale fald vi har set blandt den gruppe i verden de allerseneste år.. at der har de ødelagt så meget med deres væremåde..

og at selv om den her ting er Så unfair og giver så mange følelser i ressource-stærke, så må vi genopbygge det, de ødelagde, mens de faldt.

Hun sagde, at vi ressource-stærke faktisk kan bruge den genopbygning af de smukke ting i samfundet.. til at blive endnu psykisk stærkere, bygge endnu mere skønhed i vores hverdage, og nyde skønhed så meget som aldrig før ❤️