På lørdag.. ☃️✨

Hej allesammen, Så er der styr på programmet ☃️ Elron, der er det estiske DSB, har indsat et ekstra tog om aftenen hjem, så jeg kan nå Alt det, som jeg vil i julebyen!

Så på lørdag tager jeg toget midt på eftermiddagen, og så om aftenen.. er der skøjte-galla med unge is-dansere, der faktisk kan det!

Jeg blev enormt optaget af kunst-skøjte-dans da jeg boede alene, og det gav mig en del håb i forhold til det, jeg gerne ville når jeg mødte Teivi en dag ❤️ det er så smukt!

Så at se det rigtigt, og så i julebyen i minus ni grader, det kunne være Så smukt 💫 på det seneste har der også været snefnug hele tiden, og i dag så vi solen lidt.

Der sker også andet i julebyen, hvor der er heste og julelys, og så smukke udstillinger. Jeg glæder mig! Og jeg tager jer med!

De er ved at have styr på de tekniske problemer, der var i de første dage, og så smutter jeg der. Juletræet er jo også lyst op om aftenen, og så på juletræet..

hænger Tartu børn altid ønsker på sedler, det er så hyggeligt.

Der er selvfølgelig en masse standard sedler som ønske lego, men der er også nogle enormt smukke om ønsker for fremtiden, eller nogle andre om ro i mit hjem, eller at mine forældre ikke drikker, eller hvad det kunne være.

Så dem læser jeg også altid lidt, med det niveau af estisk jeg kan 🙂 det hjælper, at det er skrevet i skole-alderen, for komplet arbejdsmarked estisk kan jeg ikke 😀

Det er nok også fint, at det er på en lørdag, så vi ikke har Teivi på arbejde og træt efter. Så det bliver en aften med skønhed ❤️