Glædelig 1. søndag i Advent allesammen ❤️

Vi håber, at I har hygget med en masse kaffe eller te, måske med jeres familier? 🙂 Vi har bjerge af sne, og der faldt endnu mere i nat!

Så vi stod op til et så fint lag ny sne, og i dag gik vi tur ved floden, hvor vi fandt til ting til at lave julekrans af. Tusind tak for at se med!

Jõululinn, der er julebyen i Tartu, skrev ud, at de starter med nogle tekniske problemer med at få skøjtebanen op at køre. Så min tur der venter lige, til den er åbnet.

Det er lidt sjovere, når der også er den helt magiske skøjtebane 💫

Der skulle også komme mere sol de næste dage, sammen med intense minusgrader. Så der er mulighed for, at det bliver enormt smukt vejr.

Det her helt klare, frosne, det elsker jeg!

Vi tager os også rigtig godt af fuglene ude i haven. I forhold til sidste år er der også sket lidt! Vi har to forskellige mursejlere nu, der kommer tit. Og så har spætten været her, når det er koldest.

Den grønne spætte skulle også dukke op, men det er, når vi har allermest intens vinter, men måske inden så længe. De super liker, at vi flyttede fodringen hen under et af æbletræerne.

Det giver steder at sidde og hoppe hen, når de har taget noget korn. Et nyt lille projekt er, at få os i gang med at tage bussen til steder.

Der går faktisk enormt mange busruter ud i naturen! Og jeg er enormt glad for, at der går en til den kæmpe sø, der ligger ikke så langt væk. Men alligevel for langt til at gå, og måske til at cykle.

Selv Teivi, der voksede op her, kan faktisk ikke huske systemet med busser, så vi må lige lære sammen, der er nogle forskelle i forhold til Danmark.

Men så kan vi se den helt frosne sø, det bliver enormt smukt ❄️