Hygge bliver en golden retriever ❤️

Hej allesammen 😊 Teivi’s arbejdsdag var præget af landskamp i Danmark, det var svært at få folks opmærksomhed 😀 men det gik fint ellers!

Ser I Danmarks kampe?

Vi har jo tænkt os, at når vi har renoveret vores hus (lige nu har vi kun gulve i nogle af rummene!!) og der er mere i orden her, så får vi en hund, der skal hedde Hygge 🙂

Vi har kigget på alle mulige forskellige. Og til sidst blev det, det allermest familie-hjem-venlige, der blev afgørende. Det skal være en hund, der faktisk kan styres, også fordi jeg faktisk er bange for vilde hunde, ligesom mange er.

Og så gør det ikke noget, hvis også Hygge vil elske os bare en lille smule ❤️ og hvad er bedre med det end en golden retriever.

Det er så lidt sjovt, for i Danmark er de faktisk gyldne.

Før vi flyttede her var det super sjældent, måske to gange nogensinde.. at jeg havde set den hvide type golden retriever. Der dog er en blanding af hvid og gylden. Men mere lys pels.

Her i Estland er det lige omvendt! Vi fik slet ikke valgmulighed, hvilket også er fint, for de er søde begge typer, og har helt ens personlighed.

Men de gyldne fra Danmark findes slet ikke her 🙂

Vi kunne faktisk heller ikke helt have nået til det vælge-punkt før en masse arbejde med psykologen.

For alle dele af min oprindelige familie har en golden retriever, og jeg havde en periode hvor, jeg ikke ønskede det mindste overlap selv i hvilken hund.

Det var meget mens, at vi lavede det intense traume-arbejde hos psykologen, som I måske husker 🙂 der fik jeg også at vide i vores snakke, at jeg skulle flytte mig så langt væk fra de familie-medlemmer som muligt –

for så roligt og på en tryg måde vænne mig til, at der godt kan være overlap i nogle ting som hvilken type hund. Og der er vi nu, hvilket virkelig gør det nemmere.

Efter den proces sagde psykologen, at tænk.. hvis vi havde sagt nej til den perfekte for os hund fordi, at vi har traumer. At det ville da have været trist!

Så i stedet for bare at bøje os for de traumer fra vores oprindelige familier, er det langt bedre sammen med psykologen at arbejde på dem.

Så vi kan bygge det, som vi ønsker. Og få os netop den type hund, der er bedst for vores hjem & få den oplevelse at skabe et fantastisk hjem for Sveske & Hygge ❤️