At Putin ikke selv formåede at annoncere.. 😀

Hej allesammen, så er der nyt igen 🙂 udover at vi var hos min psykiater i dag, og hun sagde, at vi faktisk kan tage det lidt roligt ift. at bygge vores hverdag.

At det går den rigtige vej, og at tingene bare tager tid men at alt, vi vælger at gøre, er godt 🙂 det var godt at høre fra en objektiv!

Det har jo været en masse arbejde med at se traumerne i øjnene & ikke længere undgå ting, der minder om dem. Sådan noget arbejde. Og det kræver Så meget!

Og der sagde hun i dag, at vi skal tage de lange briller på, og ikke se på at det er hårdt den, eller den dag. Men at det over et år går meget fremad 🙂

Så kom vi hjem til, at Rusland trækker militær ud af den mest besatte region i Ukraine. For os, der bor her på grænsen til Rusland, og har nato med bombefly over vores have..

så er det da rigtig gode nyheder 🙂 selv om konflikten ligger længere mod syd. Det, vi så kommer til, er faktisk en tand feminisme 😀

Putin går jo åh, så meget op i at være ‘en rigtig mand’ (jeg ruller mine øjne 🙄), men det gør han. Han vil gerne være sådan en –

og så sender han sin minister, ikke ham selv, til at annoncere hans, Putins, egen tilbagetrækning & nederlag!! Vi griner herhjemme!

Engang inde på woman.dk, tror jeg det var, fortalte en kvinde, at ikke nok med at ex-kæresten var utro, da det var tid til at annoncere den detalje.. sendte han sin bedste kammerat!!

Oh, dear.. har I også lagt mærke til inde på Christiansborg, at når en politiker har et nederlag, så vader mændene rundt om busken og snakker udenom, eller sender netop deres sekretær, eller en anden minister til at annoncere det..

især hvis nederlaget er noget med, at de ikke var ‘Thomas the one’, som vi kan lide at kalde det herhjemme 🙂

hold da op, kvindelige politikere træder næsten altid op til mikrofonen, ser journalistens kamera i øjnene & annoncerer (selv!) deres nederlag, hvis de har et.

Så kan man dømme hvad, der fortjener mest respekt 🌞

Så efter at Putin har spillet ‘the only one man’, eller ‘Thomas the one’.. kan han ikke engang selv gå til mikrofonen, for så kunne han ikke længere se sig selv som maskulin.

Hold da op, hvor svagt 😀