Nu, hvor de største kriser er ovre 🌞

Hej allesammen 🌞 det er sindssygt koldt her! Men vi liker det 🙂 jeg håber, at I havde lyst til at se vores jule-oplevelse i weekenden. Tusind tak!

Det var faktisk lidt et rod at få det hele til at stemme, fordi vi også har håndværkere, der arbejder her. Og så skal Teivi ikke til Danmark alligevel i den her omgang, men det vidste vi ikke for bare en uge siden..

så der har været noget planlægning. Men vi fik styr på det!

Jeg læser jo meget nyheder inde i DR, og emnerne er blevet mere generelle, faktisk er det som om..

at vi nu kan kortlægge samfundet lidt efter, at corona for langt størstedelen af folk er ovre. Priserne er på vej ned igen, og den korte, men hårde krise ovenpå corona også er ved at finde sin slutning.

Selv Ukraine tror jeg faktisk, at der indenfor lidt tid kommer styr på.

Der er så brugt nogle kræfter på at se tilbage, måske fordi at alle havde mange følelser som vi, som befolkninger, havde brug for at bearbejde.

Nu flytter det sig så lidt til julen 2022 i fokus. Og hvordan at verden ser ud lige nu, i det her øjeblik. Der var en rigtig fin artikel for nogle dage siden..

at dem, der fik permanente sociale problemer af kriserne.. faktisk er en mindre gruppe, end vi frygtede. Alle måtte jo kæmpe lidt..

men artiklen var, at for et kæmpestort flertal af folk helede sårene også igen, og gør det ret hurtigt lige nu 🙂 det er rigtig positivt ❤️

Der er så også, at en gruppe er efterladt på perronen, mens toget nu er kørt videre. At de er efterladt i massiv alkoholisme, vold i hjemmet, lige de der 4 måneder i fængsel, da de ville hævne sig i en konflikt..

og i det hele taget massiv konflikt-søgende-og-skabende adfærd. Fordi de har så meget smerte, og vil have følelserne ud.

Jeg spurgte psykologen sidst, hvad der kendetegner den perron allermest, som den gruppe er efterladt på. Også fordi det relaterer så meget til vores oprindelige familier.

Og hun sagde, at de største følelser i den gruppe er selvmords-tanker og følelser, givet op i verden, ikke en del af samfundet, at verden ville være et bedre sted uden dem, og at omgivelserne kun ville synes, det var skønt at slippe for dem, hvis de gjorde alvor af selvmords-følelsen.

At det er det, som den gruppe føler mest. Og at hverdagen består af alkohol, vold psykisk og fysisk, lukkede bank-konti, smidt ud af deres bolig..

Mens at klart størstedelen af folk har det rigtig fint igen efter kriserne ❤️

Jeg er ved at flytte mig lidt i tænkning efter at kriserne er noget ovre 🌞 under corona og krisen efter så vi meget af det her smadre byerne i corona-demonstrationer, vold når man bad dem tage en maske på, i Tyskland endda to drab, da en kasse-assistent bad om maske..

råben & skrigen i gaderne med flasker i hobevis omkring dem.. massiv konflikt-skabende adfærd, ødelægge hverdagen for deres omgivelser..

og i alt det havde jeg, og så mange andre, virkelig ikke motivation til at hjælpe den gruppe. Det forstår jeg stadig, at vi ikke havde i den situation.

Nu er der så en ny situation. Og jeg kan bedre støtte en massiv indsats for den gruppe nu efter, at de blev stille 🙂