Godt valg i morgen ✨

Hej allesammen 😊 er I klar til valg i morgen? Nu har jeg indtryk af, at det er mange forskellige, der læser med herinde, og det er jeg glad for. Så også en del, som måske er tæt på at kunne stemme, og en del som kan.

I hvert fald, jeg kan jo heller ikke stemme, når jeg sidder her i Estland 😀 eller, med en kæmpe bunke papirarbejde kan jeg, og vi har ganske enkelt været så omtumlede af papir-arbejde, at vi ikke har kunne rumme mere af det i den her omgang.

Men nu, hvor vores hverdag er på vej til noget ro, så til næste valg vil jeg rigtig gerne optages på det, der hedder danskerlisten, og så kan jeg stemme på ambassaden i Tallinn ❤️

Det vil også give mig ret til en helikopter-tur til Rigshospitalet i København, hvis der sker noget alvorligt. Ift. Estland er det dog ikke relevant, da vi har glimrende hospitaler og læger 🙂

Så vil jeg også sige, at vi bestiller tre bluser fra den webshop, som World Wildlife Fund har

(det er dem med panda-logoet ❤️ )

I prisen er også en donation til verdens dyreliv, og tøj derfra er super kvalitet, CO2-neutral produktion, og kun indpakning der kan genanvendes i grøn affalds-sortering 🌳

Med det, er vi jo på vej over til valget i morgen! Jeg noterer mig som mange andre, at klima blev rykket lidt i baggrunden for ubetalte el-regninger.

Men jeg håber virkelig, at vi snart snakker mest om klima igen! Jeg er gået meget den vej på Instagram også, med reels der i stedet for musik har taler med Greta Thunberg 🌞

Så er der en ting med hvem, der nu skal være stats-minister. Jeg må sige, at mens at det er positivt, at Venstre er blevet mere klima-venlige, så virker Jakob Ellemann altså ikke som en hyggelig en, det er behageligt at drikke kaffe med.

Han er by far den mest maskuline, og virker faktisk som en klassisk u-behagelig male. Søren Pape er mere i midten, trods alt, og han er homoseksuel 🙂 Det kunne være Så fedt at have en statsminister, som er det!

Tingen er så, at hans privatliv er i kaos, virkelig.. han har styr på sin karriere, men intet andet. Så spørgsmålet er, om han ville få for meget at se til på den front.

Løkkes ide sammen med Socialdemokratiet virker faktisk fornuftigt 🙂 men så er han ude at sige, at han ikke fuldt ud støtter den her klima-afgift på landbruget, som der snakkes meget om. Sådan en afgift vil jeg rigtig gerne have.

Og da vi desværre ikke kan gøre kød-produktion ulovligt, så minimere det mest muligt. Og så over tid få det helt fjernet i så mange lande som muligt.

Mette Frederiksen er relativt okay på nogle punkter, men.. hun hader minoriteter, inkl. udlændinge. Og drikker mest kaffe med Pia Kjærsgaard. Ellers kunne hun være god.

Så vi ender med, at mens der kan komme et rigtig fornuftigt resultat parti-mæssigt, så ville jeg gerne udskifte alle fire kandidater til den højeste post 🙂

Og lad os så endelig få nedkæmpet DF, Nye Borgerlige & Danmarks Demokraterne 🙂

Alt det bedste, og et ønske om klima, så meget natur som overhovedet muligt, dyre-velfærd og en bred regering ❤️🦋🌳