Vi griner ad en situation nu ☃️

Hej allesammen ☃️ havde I en god efterårsferie? Og glæder I jer til jul? Her er vi ved at være i julestemning, dog midt i en kæmpe renovering af vores hjem.

Vi får nye gulve, nyt bærende fundament til gulvene, ny brændeovn osv. Men julestemning er her også, også fordi det er skønt endelig at være i gang med renoveringen 😀

Så er det, at noget af arbejdet larmer enormt meget. Så Teivi fortalte håndværkeren om mine symptomer fra angst og andre følelses-ting. Og efter år med det dybeste psykolog-arbejde kan vi grine ad nu..

at en tilfældig håndværker har mere følelses-intelligens end dem, der skulle have været vores primære omsorgs-personer, vores oprindelige familier!

Han nikkede og sagde roligt, hvilke dele af arbejdet jeg måske ville få brug for at være nede ved floden i mens, og spurgte hvordan..

at vi kan planlægge arbejdet bedst muligt ift. mine symptomer. Det er i tråd med, at vores nabo var det samme omsorg, da han var et smut inde i vores have, og vi snakkede ❤️

Det er sindssygt, at en tilfældig håndværker fra teknisk skole bare forstår tingene, efter alt den traumatisering.. fra dem, der skulle have været de aller-tætteste omsorgs-personer.

Efter år af psykolog kan vi se det ironiske i det 😀 men hvor tog det hårdt arbejde at komme til!! Så for en glad jul, lad os bygge en masse renovering, og så er vi i gang med at planlægge vegetarisk julemad ❤️