En masse heste & vores efterårsferie 🐈

Hej allesammen, jeg håber, at I kan lide den her video ☺️ Hestene & efterårsferien er i videoen, men der er også en pointe!

Efter en masse arbejde hos psykologen, laver jeg videoerne lidt længere nu (en del af dem), for måske kender I det her..

vi har virkelig hos psykologen arbejdet på alt den selv-kritik. Den der lille selv-mobbende stemme indeni, der tragisk nok ofte er lært af forældrene, puttet i ofte deres datter. Ikke okay!

Og så også fra medier en del, der dog virkelig er begyndt at ændre deres stil. Det er godt. Jeg lyttede til Meghan Trainor i dag, hvis I kan huske hende med ‘All about that bass’ 😀

Hun har virkelig nogle pointer, så hun må gerne begynde at lave musik igen. I hvert fald, jeg havde meget, at når jeg kiggede på videoerne bare på kameraet..

så poppede den der lille mobbende stemme op, at folk nok ikke vil se ret meget, når det er lavet af mig.. kender I sådan en stemme? Desværre kæmper mange især unge med den..

Der kan jeg virkelig anbefale at få hjælp af en (kompetent) psykolog, for man kan virkelig få det Så meget bedre af det.

Jeg har også skrevet lidt om det her i detaljerne til videoen, i tråd med at jeg nu har YouTube navn med gi’ slip på følelses-stress ❤️

Vi fik også at vide af psykologen, at alt det fysiske sundhed og værdier og varme i vores hjem er helt på plads.. men at vi kommer til at skulle fokusere meget på psykisk sundhed & følelser.

Men det kan man også få det rigtig godt af 🌞 det er virkelig sundt at fokusere meget på i hverdagen, og mærke efter om man faktisk har det godt i en situation.

Og mere specifikt hvilken følelse af de mange forskellige, som man især har i den situation. Hvis man så finder, at det hele ikke føles godt, så er det så vigtigt at gøre alt i sin magt for at ændre situationen.

Psykologen sagde så også, at der er nogle store situationer som mad-situationen i nogle lande, eller krig i Ukraine som ikke føles godt, men hvor man bare ville dræne sig selv, hvis man begynder at gå rigtig meget ind i det..

en balance i hverdagen, hvor man holder sig informeret, men samtidig formår at opretholde sine ting her i ens egen hverdag 🙂

Så det var lidt følelses-snak for nu ❤️ Fortsat skøn, skøn efterårsferie alle ☺️