Meget overvældende oplevelse efter min opvækst ☺️❤️❤️

Hej allesammen, er I også ude at nyde efteråret? Og er I klar til en skøn efterårsferie? Her er der Så smukt, og jeg laver også en video til jer.

De siger, at vi får minus seks grader som højeste temperatur inden så længe, men lige nu er det alle farverne i efteråret, at vi bare nyder ☺️

Og det går rigtig godt! Jeg havde en meget overvældende oplevelse ude i haven, her i vores hjem, vi efterhånden ikke er helt ny-indflyttede i længere ☺️

Først – jeg voksede jo op med en af de ting, der var helt galt, har psykologen også snakket om. At mine forældre, der også lærte mine søskende det.. ikke respekterede, hvad jeg følte om situationer.

Jeg absolut hadede at spille violin, det var meget følelses-smertefuldt, men min mor tvang det igennem i et årti, fordi hun ønskede at vise, at vores familie er god.

Og hun har det billede, at i Hellerup spiller alle klassisk musik. Da jeg ville stoppe til violin, fik jeg at vide, at hvis jeg nævnte det ønske for min musiklærer, ville jeg få frataget mine lommepenge i et år.

Det er bare et eksempel. Så da jeg så i en brevkasse online, at en pige skrev, at hun overvejede at stoppe til sin sport.. der var jeg helt overvældet over ved hendes brev, at hun bare kunne sige det til sine forældre, og så stoppe.

Min far har haft det udtryk, at ‘Søren føler at..’, med hvilket han mente, at det ikke var virkelighed. Og det blev standard i min oprindelige familie, at hvad jeg følte om en situation kunne latterliggøres..

og at det ikke skulle respekteres, fordi mine følelser var opdigtede, hvis de ikke passede mine forældre og søskende.

Min søster var udsat for det samme, fordi hun & jeg er de to feminine i familien.

Og så til her i dag ☺️ Vores nabo, som vi virkelig har det godt med (det har vi med dem alle ❤️ ) var inde i vores have og foreslog at fælde et træ, vi deler med dem.

Og da Teivi fortalte, at jeg ville blive enormt ked af det (det ville hun også selv, men hun fortalte om mig), der sagde naboen ‘så gør vi det naturligvis ikke’ – og så var den ikke længere 🌞

Jeg var komplet mind-blown, efter den måde jeg voksede op på!! Det var så overvældende og vild en oplevelse, at hvis jeg ikke ville bryde mig om en situation, så gør vi det ikke ☺️

Det må være Skønt at vokse op i en familie, hvor det er taget for givet & naturligt, at hvis f.eks. ens datter ville blive ked af det, så gør vi det ikke ❤️

Logisk ved jeg jo godt, at det er basic caretaking, men tingen er netop, at mine supposed-to-be primære omsorgs-givere i stedet for gjorde alt, jeg fandt smertefuldt. Fordi de ønskede tingen.

Så at folk synes, at det er vigtigt, hvad jeg føler, om noget de vil gøre, det er et helt nyt, fantastisk univers for mig ❤️

Vi har haft det hele tiden mellem Teivi & jeg, men at også andre har det samme syn på deres omgivelsers følelser.. ☺️ Og jeg ved jo godt logisk, at det helt nede på jorden er komplet naturlig væren for en person..

alligevel er det en komplet venden om på hele min verden ☺️ Det var jo også, at min far sendte mig de her u-hyggelige, sidelange breve som en creepy stalker..

han gør det ved folk, sender dem breve.. jeg, og min anden søster og fremmede har fortalt ham, at det er Så uhyggeligt og ubehageligt, men han stopper ikke, før man formår at lukke alle små huller for kontakt.

Og når man lukker nogle huller for kontakt, så søger han en ned online for at finde steder, han alligevel kan kontakte en & sende en breve.

Hans følelser, ingen andres.

Og det er i det lys, være vokset op med en psykisk syg, alkoholisk mor, og en – med psykologens ord – klinisk psykopatisk far og lillebror, og brødre og også far, der drikker massivt i drikkelag..

at det er Så vildt at træde ud i verden, som med vores nabo i dag og se, at folk ikke er sådan som jeg lærte, at de er!

At folk ude i samfundet i højeste grad er omsorgsfulde og varme og søde, med respekt for alle omgivelsers grænser og alt det, egentlig basic, helt på plads ☺️ Jeg er komplet overvældet ❤️