Hygge i det iskolde efterår 🍁

Hej allesammen 🍁 det er virkelig farver & koldt her nu! Vi laver brændeovn hele tiden, og i dag høstede vi æbler ude i haven.

I hvert fald de første af dem, men vi har fire æbletræer, så der er lidt at høste! Ligesom med hindbær om sommeren.

Der har været Så mange følelser, kort fortalt så.. gav alt det seneste både hos psykologen, og med flytte min pension til den danske stat & meget foranderlig årstid og en masse..

så mange følelser!

Jeg har faktisk haft hele to kladder, før jeg skriver ud til jer nu, den ene om alt det papirarbejde, men det er jo ikke engang så spændende 🙂

Lige nu har vi fjernsynet også med pejs, for i de rigtige kan vi ikke se ilden. Men vi får med glasdør!

Og vi har lavet rigtig meget bygge hjem ❤️ Psykologen har sagt, at hver eneste gang vores følelser forandrer sig permanent, så ændrer vi også vores hjem derefter.

Og ude i haven havde vi jo en tilbygning af blik til skuret. Og metal er bare ikke ret kønt, især når vi prøver på at lave country garden.

Så vi fjernede blik-væggene, så kun de bærende stolper til et tag-overhæng er der nu. Hele den almindelige del af skuret er urørt!

Det er kun den lille metal-tilbygning vi taler om.

Der skal vi til foråret (omkring min fødselsdag) have lagt perlesten ind. Og indrettet det med en udendørs pizza ovn og tæpper og et par stole, der kan tåle det estiske klima ☃️

Og så se på sneen der falder og bage veggie pizza 😀 Gvido er allerede inviteret, selv om det kan tage lidt tid at lave. I det hele taget kommer perlesten til gulvet jo først til foråret.

Vi er også så heldige, at vi har en nabo, vi snakker rigtig godt med, det gør vi faktisk med alle naboerne ❤️ Selv dem med hundene inde ved siden af siger hej hver gang vi møder dem.

Men across the street er en, der har et firma med alt muligt gør det selv. Han laver træ-arbejde, og måske i kan huske, at han byggede en hel sauna ud af sne i vinter!

Alle mulige ting vi ikke selv kan, han klipper også hæk for halvdelen af vejen osv. Og så bygger han brændeovne helt fra bunden!

I Danmark er brændeovne jo næsten altid fritstående, men her bygger man dem ind i væggen som en pejs. Bare lukket, og så er der et helt pumpe-system for at få varmen ud i huset.

I Danmark er de jo tit bare til hygge ❤️

Men han bygger dem! Kind of lukket pejs, men vi kan få med glaslåge 🙂

Og så se med her, hvis I har lyst. Jeg har virkelig knoklet med den her video, så er så glad for at det lykkedes til sidst 🌞