Geparder er tilbage i Indien ❤️🐆

Godmorgen allesammen 🌞 der er gode nyheder! Udover en masse godt også i vores liv lige nu. Men lad os fokusere på verdens dyreliv!

Oprindeligt levede de afrikanske dyr som elefanter og geparder også i Indien, Sri Lanka og sikkert også bredere i Asien.

Elefanter er der jo stadig! Og nu har man sendt otte geparder til Indien fra Namibia i det sydlige Afrika, så vi kan genopbygge bestanden i Indien. Der er en han, to hunner og tre unger ❤️

Og så er der meget med også, at under corona, og nu i den nye verden efter, er det langt mere Greta Thunberg, og langt mere dyreliv og natur.

Corona, hvor mennesker blev indenfor, var noget af det bedste for verdens dyreliv 🦭 og heldigvis er den hjemme-kultur fortsat efter corona, så den er en skøn permanent ændring af samfundet i hele verden ❤️

Der er også blevet spottet langt flere vilde tigre i Indien, og i det hele taget går det langt bedre for dyrene efter corona ☺️

Også her i Estland har der aldrig været så mange bjørne før! Og så er der nogle ting, der blev ændret af klima-forandringer, men efter corona.. faktisk er begyndt at vænne tilbage til sit naturlige.

Som hvor kolde årstiderne er, og hvornår de starter. Så rigtig gode nyheder, også om geparder i Indien 🐆 Så vidt jeg ved, er Danmark også begyndt at have sne igen, som det var før klima-forandringerne.