Sjov opgave fra psykologen, et minut 🙂❤️

Hej allesammen 🙂 vi lavede en så sjov ting, hjemmearbejde til næste snak.

I den seneste snak hos psykologen arbejdede vi jo med, at virkeligheden er, som den er. Uanset hvor meget man kunne ønske, at den var anderledes.

Og at det ikke hjælper mig at have gået med et ønske om en anden familie-baggrund. Selv om ønsket er forståeligt, sagde psykologen.

Så vi bagte en jule-cookie sneperson, der er en af de ting, jeg aldrig måtte lave, fordi min mor fik massiv angst, hvis jeg gjorde det. Hvordan alt spandt omkring, at hun bare ikke måtte få angst.

Hvilket gav hele huset massiv angst, og fik os alle til at gå på tæer på æggeskaller. Så det endte i massive konflikter og slåskampe, når ingen længere kunne holde det ud.

Så mit ønske om, at det skulle have været bedre, blev respræsenteret af den her sneperson, som jeg endelig bagte nu i 2022. Og så var opgaven..

..at lave en begravelse for den! 🙂 fordi det hjælper mig mest bare at sige, at verden ikke er så perfekt, som man kunne ønske sig, og mens at næsten alle er i fantastiske familier, så var jeg ikke. Sådan er det, sagde psykologen, og hun har ret.

Så her er lige under et minut med begravelse for cookie sneperson 😀❤️ Skru op for lyden, for vi snakker kun i den, der er ikke musik, og det er ikke så højt 🙂

Og i et lille øjeblik i den kan I høre Teivi tale flydende dansk ✨