Dansede i køkkenet af bare frihed ❤️✨☃️

Hej allesammen, laver lige en skøn kop kaffe! er tilbage ✨ drikker altid kaffen kulsort, for kan I forestille jer, at det er nødvendigt i vores liv 😀 jeg smiler bare ad det hele nu!

Ah også, jeg har jo altid været kæmpe fan af Bryan Adams, så var der en del år, hvor jeg slet ikke kunne være i kontakt med hans sange, fordi min oprindelige familie også er fans..

men nu er de, i vores hjem, bare til mig ☺️ Jeg har også været til koncert, og den jeg var der sammen med opførte sig komplet taber, men nu fokuserer jeg bare på, at min egen oplevelse der var fantastisk ✨

Og!

Nu har Adams udgivet alle sine gamle sange (en del af dem i hvert fald) i komplet original udgave sådan, som han faktisk skrev dem.

Uden alt det lagt ned over af en producer. I love it! Og jeg elsker, at jeg uden følelses-hindringer bare kan lytte nu ❤️

Så er der en kæmpe ting, hvor endelig jeg bare har frihed 🌞 har jo arbejdet meget på med psykologen ikke at føle, at min oprindelige familie er mit ansvar.

I barndommen blev ansvaret for hele familiens hverdag, hjemmets økonomi og min mors følelser efter deres skilsmisse.. lagt på min skuldre –

i guilt trips fra mine forældre, hvor de først un-loadede alle deres følelser i snakke med mig, da jeg var 6-9 år..

og derefter bad mig løse deres kolossale sociale problemer. Så jeg lærte, at deres situation er på mine skuldre. Og det har vi så skulle af-lære hos psykologen.

Det var et så ødelæggende pres, de lagde på deres eget barn, når en voksens sociale situation altid er deres eget ansvar.

Og nu har der så været en situation, hvor jeg er komplet fri af den ansvars-følelse, endelig 🙂 jeg kigger nogle gange lidt på deres sociale medier..

og efter at min bror drak sig til en hjerte-sygdom, er han fortsat med at drikke. Dagligt og meget.

Og medlemmerne af min oprindelige familie holder drikke-lag sammen, nu med øl på sytten komma to procent!! 17,2

Og den hed noget badass for macho’s with money.. komplet taber, men det spejler, hvordan mænd og drenge i min oprindelige familie ønsker at være. Det var endda min bror, der kom med dem som gave til min far.

Der i sin opdatering pralede med, hvor cool det var, at han var ved at blive så fuld………..

Og jeg tog det ikke på mine skuldre, rullede bare øjne af det 🙂 så det skal jeg sige til psykologen, at jeg føler en stor frihed nu, fra alt det ødelæggende lagt på mine skuldre dengang.

Min far og hans kone deler en til halvanden flaske rødvin om dagen, drikker en halv liter øl om dagen, nu med 17,2%, min lillebror drikker rigtig meget whiskey.. dækker det op med snak om, at han samler på whiskey, nej, han indtager den..

og min bror brygger sin egen øl, efter han allerede har drukket sig til den hjerte-sygdom.

Så de er alle fuldt ud dybt alkoholikere. Og når man ikke stopper på det niveau, så kan de ikke finde ud af at stoppe.

Min søsters stærke retardering skyldes, at min mor drak i graviditeten. Så hun har også været trukket langt ned i det.

Vi har snakket en del om den alkohol-ting hos psykologen, hvor jeg netop skulle lære bare at være her med Teivi & Sveske, og det lykkes virkelig i vores rolige hverdag, hvor kærlighed & omsorg virkelig fylder alt ☺️

Så opgaven var netop, ikke at blive trukket ind i de heavy guilt-trips, og det føles skønt bare sidde her med min kaffe, kigge på mine billeder, skrive ud til jer og være fri ✨❤️

Hygge & kærlighed til jer allesammen ude i verden & Danmark ☺️ Og til Teivi og lille Sveske.. og måske snart Hygge 🐶

Status på at få Hygge er lige nu, at et større beløb mangler at blive udbetalt fra min pension, men vi er langt i papir-arbejdet.

Og så snart det er på plads, så har Teivi sagt, at vi lige skal have Hygge blive født selvfølgelig, og så henter vi hende ❤️

Jeg gik den skønneste morgentur i frost nede ved floden, og havde endnu mere følelses-frihed nede ved hestene ❄️ Har en video af det til jer, men mit system her i WordPress driller lige nu lidt med den ting, men..

videoen kommer op for sig selv, så snart de har fixet det ❄️🌞 tusind, tusind tak for at læse & se med, det betyder så meget i min hverdag, at jeg kan skrive ud til jer ❤️