Vi bliver 4 herhjemme ❤️

Hej allesammen 🙂 tusind, tusind tak for at I er her! Jeg vil sige en ting (faktisk har jeg flere på hjerte ✨), som I ved, så læser min oprindelige familie jo med herinde.

Og alle I søde andre læsere gør virkelig min skrivning til en Så god følelse ❤️ Tidligere gik jeg op i, om jeg skulle skrive det eller det, når dem i den oprindelige familie.. anyway, der er sket så meget frihed nu!

Det er helt klart det traume-arbejde hos psykologen, der satte mig fri. Og i den allerførste snak, vi havde, sagde jeg også, at jeg gerne ville opnå frihed følelses-mæssigt.

Og jeg tænker faktisk kun over nu hvad, at I vil have lyst til at læse, alle I søde andre ude i Danmark og i verden ❤️

Og så titlen her! Vi får Hygge! Først har vi en del andre ting på shopping-listen, hvoraf nogle af dem er flere tusinde euro hver, såsom en ny brændeovn bygget ind i væggen. Så det bliver ikke med det samme. Men!

Vi elsker, at vi har så skønne venskaber ❤️ Som I måske kan huske, så er vi nogle gange til hunde shows sammen med Gvido, der har to hunde. Han ved virkelig alt om dem!

Og han sagde, at en anden version, men samme race, af den han selv ønsker som sin næste hund, vil være perfekt for os. Og han ved virkelig tingene, især når han selv er into netop den breed.

Så vi får en cocker spaniel hvalp ❤️ Der skal hedde Hygge! Og som skal være sideline emotional support til alle hundene i hundeshows vi er til, så de kan føle sig støttede 🌞

Som sagt er det ikke nu!

Men vi startede vores rejse med hvilket kæledyr, at Hygge overhovedet skulle være 😀 og jokede om alpaca (en type lama), der ville være den allermest øko måde at slå græs på 😀

Vi har også været igennem høns, og forestillede os at gå tur med vores æsel nede ved floden 😀 men en cocker spaniel er det 🐶

Teivi og jeg havde et sjovt øjeblik i formiddag! For jeg sagde, at jeg ville gemme på, at vi får en hundehvalp og så lave Surprise!! Når vi har hende.

Og så sagde Teivi, ‘Søren, tror du virkelig, at du kan holde på den hemmelighed i mere end bare et par timer, jeg tror ikke, at du kan..’

Men jeg sagde jaja, det kan jeg sagtens 😀 der er en lille smule gået et par timer nu 💍❤️💍