Har omdøbt min YouTube ❤️

Hej allesammen 🙂 i Estland starter skolerne i dag, og det er et kæmpe event her!

Men i år noget mere socialt splittet op.. der er jo store grupper, der ikke har penge lige nu i hele verden.

Men glæden ved at starte kan man ikke tage væk, og alle er spændte altid hvert år ❤️

Det har virkelig taget år at bygge min YouTube, og i det har jeg kun gemt nogle videoer. Men dem jeg har, er jeg super glad for, og det er måske dem, der har været i den her retning hele tiden – for jeg har omdøbt min YouTube..

til gi’ slip på følelses-stress med Søren Sälik 🙂

Det tog en masse psykolog at nå frem til hvad, der faktisk er det vigtigste i mine dage. Og det er selvfølgelig min nuværende familie med Teivi og Sveske, og vores hjem.

Og så er det at forsøge at give slip på følelses-stress. Så de ting, er det jeg skal lave. Den sidste del ved at være i naturen med mit kamera.

Så det er rigtig fint, at jeg går mere all in på det, og så også kalder min kanal det. Så vil jeg også gå gennem mine videoer, og se om nogle ikke er det tema.

Men det er, det jeg vil ❤️ For som familie er det tema, det vigtigste for os.

Før hed min kanal jo Søren Sälik Poulsen, og det var en stor ting for mig, og jeg skulle gennem nogle følelses-mure for at tage Poulsen væk i YouTube, da kanal-navnet ellers blev for langt.

Teivi’s familie hedder bare Sälik, mens vi er Sälik Poulsen. Og jeg vil absolut ikke være i bås med Teivi’s mor, ligesom jeg ikke vil være i bås med min egen oprindelige familie.

Så det var lidt psykolog-arbejde at sige, at jeg ikke bliver det ved nogen af dem af at have et kanal-navn på YouTube 🙂