Vi har næsten en kat nummer 2 (naboens) ❤️

Hej allesammen ☺️ Vi har lige høstet vores første chili fra haven, og den er proper 😀 i Estland kan man dyrke dem i drivhus, og det virker faktisk, selv med det super simple, næsten hjemmelavede drivhus, vi har.

Og så er der noget, jeg lige i det her øjeblik næsten ikke gider fokusere på, så det bliver mere om katte 🙂 men i Estland lige nu er der kolossale sociale spændinger mellem top og bund i samfundet.

Til et niveau hvor internationale medier skriver om det. Det er jo i alle lande, at ressource-stærke har det bedre end nogensinde. Mens den anden gruppe er så udsatte som aldrig før.

Men til kattene ❤️ Vores nabo har en så sød kat, der er sort ligesom Sveske. Men med lang pels, og den vildeste bjørne-stil i pelsen 🐻

Og en dag var den bare like I like your garden! Så den bor i vores have nu, og sover kun lige hjemme hos sig selv. Vi elsker det!

Efter et år her, syntes den, at vi skulle adoptere den uden at gøre det rigtigt, men den elsker, at vi holder haven vild. Og vil super gerne snakkes med.

På et tidspunkt kom jeg hjem fra kamera-tur, det var super solskin, og så var den i køkkenhaven som hele tiden nu. Så da Teivi kom ud fra sit møde på arbejde var hun like ‘hygger I’ 🌞

Jeg har nogle videoklip på vej, hvor katten ruller i vores have 😀 Så den bor her nu langt mere end hjemme hos naboen ✨