Vores ønske for den her jul med energi priser 🌞

Hej allesammen ☺️ Jeg håber, at I har det fantastisk. Vi har høstet så meget i haven, og så snakker vi meget om en helt anden jul i år. Nu når folk kæmper så meget økonomisk.

At måske endda Jõululinn i Tartu ville gøre som i Wien og sætte en masse stearinlys op. Langt mere hyggeligt end elektricitet.

Og at det gave-show ville bare stoppe, og julen kunne handle om hygge igen, også folk har jo ikke råd til de gaver ❤️ Hvor der faktisk ville være levende lys på juletræet (hold dem sikret, så de ikke starter brand)..

og hvor udstillinger ville være langt mere traditionelle dekorationer end en masse neon-glimmer og Mariah Carey bom-boom-larm.

Tilbage til de gamle Christmas croonere med chestnuts under the tree, eller hvad de nu synger 🎄 og hvor det kunne være hyggeligt at bage småkager..

og ikke at de skal være Blomsterberg ensartede! Og så ift. julemiddagen, som heldigvis flere og flere laver vegetarisk og veganer.. hvis vi ikke laver mad i timevis dræne alle i køkkenet for energi, så folk er trætte allerede før det er begyndt..

i stedet en simpel middag, der tager kortere tid i ovnen, så det også passer til el-priserne lige nu.. og så bruge de timer, man ellers ville have brugt på madlavning, på at gå en hyggelig tur i sneen ☃️