Første rigtige tåge-morgen 🍂

Hej allesammen ☺️ Jeg kan se fra min Instagram, hvor jeg har nogle danskere, at der også er lidt efterår hos jer 🙂 i hvert fald nogle dage.

Det er virkelig også skønt med Danmarks lidt varmere temperaturer, jeg kan lide begge dele. Her til morgen har vi haft den første rigtige tåge-morgen, hvor det virkelig har været efterår.

Og så varmer det lidt op i løbet af dagen. Jeg vågnede allerede kl. halv fem i morges, og da jeg så alt den tåge, fløj jeg ud i haven med kameraet.

Jeg skal helt bestemt også ned til floden med det, det er lidt min efterårs-ting at opleve. Men det må gerne være lidt senere i august, for der er det endnu mere ❤️🍂

Men det var skønt at opleve igen. Jeg har jo en ide om, at det her efterår og vinter bliver nemmere. Vi er mere vant til at bo her, familie er meget mere dealet med, jeg har haft et år mere med psykolog..

og så sidste efterår og vinter var det tungt det traume-arbejde, der var det halvandet års projekt hos psykologen.

Og det her efterår starter allerede super godt ☺️ Jeg var nede hos hestene også, og selv om i går var super hård, så går det virkelig bedre helt generelt, så en enkelt dag eller to betyder ikke så meget ✨

Det var også ret eventful nede nede ved hestene, for to yngre mænd havde den holdning, at jeg ikke skulle have farverigt tøj og gå op i heste og have langt hår.

Men jeg håndterede det super fint ved bare at fortsætte med at tage billeder & ignorerede dem indtil de gik væk. Senere fik jeg det dissociations-angst, men er faktisk blevet rigtig god nu,

for jeg fangede selv meget hurtigt, at jeg havde det, og har så spurgt psykologen om..

..hvordan kan det være, at når jeg i situationen får den viden, at jeg lige nu har dissociations-angst, så går det faktisk væk? 🌞

Det tog så meget psykolog overhovedet at nå frem til i situationen selv at fange det, så kæmpe succes ❤️

Og så har psykologen ret, at personer med de to mænds væremåde & holdninger er nogle følelses-mæssige stakler.

Det er dem, der har tabt i den nye & moderne verden, hele deres gruppe, og den væremåde kommer af enormt ked af det, sorg og en desperat social situation i dem.

At se det med de øjne hjalp mig til at sige, at de er stakler, der har brug for en psykolog, men er for bange for deres følelser til at gå til en.

Allesammen, tusind, tusind tak for at I læser & ser med ❤️

Også, jeg ville sige, at jeg tog et gigantisk step i aften ☺️ Jeg puttede et videoklip af mig i shorts i min story på Instagram, hvor jeg laver havearbejde sammen med Teivi. Det kommer også i en YouTube video, i den efter den der er her.

Bare det at jeg ikke er dækket i lag er ganske nyt, da jeg snakkede med psykologen de første gange.. var det højsommer og 36c udenfor..

og vi snakkede om, at jeg var dækket i lag 🌞 og det er komplet det traume-arbejde-forløb de sendte halvandet år, der har gjort det, jeg er så glad ☺️❤️

Med de krops-traumer, kunne jeg faktisk heller ikke være på en strand om sommeren, selv hvis jeg havde masser af tøj på.

Så tak til vores veninde Helis for at tage os med på stranden her i sommer og se status, det gik så fint ☺️