Folk er faldet til ro efter genåbning 🌞

Hej allesammen 🙂 hvordan går I og har det? Teivi & jeg havde en kæmpe-lang, men fantastisk, dag i Tartu, fordi vi havde både min psykolog og så en masse aftaler, men så fik vi også alt klaret & en masse styr på ting.

Og jeg fik udover psykolog brugt timer & timer i botanisk have ❤️ Jeg havde brokket mig lidt til Teivi over, at hele sommeren gik uden mig der, men hun sagde så nu, at fik jeg endelig min blomster-oplevelse der? 😀

og det gjorde jeg!!

Før jeg begyndte at skrive lige nu, glemte jeg helt at lægge billeder fra botanisk have herind, men må lige se på det, før jeg lægger ud til jer 🙂 update, de er her nu!

Og så er Bonnie Wright, der spillede Ginny i Harry Potter aktiv på YouTube med en awesome video om A day in the life! Hun var meget stille efter sit bryllup, i halvanden måned, men måske hun faktisk ville nyde lidt privatliv som nygift 🌞

De holdt deres bryllup for kun some 12 personer på en farm, så et komplet country bryllup, og så bruger de så meget tid i haven & en masse med ro og mindfulness og finde sine hyggelige steder ☺️

Hendes kanal på YouTube hedder Go Gently

Lige da verden genåbnede efter corona, der var folk så ivrige efter at komme ud at ethvert event, uanset hvad det var, havde en folkevandring. Og så blev det meget højrøstet overalt, når folk kunne have hverdag igen.

Men nu, her et halvt år senere, er det ved at falde til ro. Det føles godt. Hvor folk vender tilbage til at ja, Jõululinn sker i Tartu til jul, og ja, Pegasus-båden sejler ture på floden osv. Så man ikke behøver at run så meget på.

Men det er jo forståeligt nok, at alle kom lidt i ekstase over genåbningen 🙂 vi er også selv glade for, at vi kan ting igen. Jeg har f.eks. været i palmehuset i botanisk have, og under corona var det også svært at tage toget.

Der ville jeg måske have misset de danske roser i Tartu i år. Så det er virkelig skønt. Det er også lidt skønt, at tilgangen til events er normal igen nu 🙂 hvor en balanceret mængde ønsker at deltage og hvor stemningen der er balanceret.

Så hos psykologen lavede vi en enormt vigtig øvelse, som hun sagde er efter traume-arbejdet, at man skal lave den.

Hvor jeg skulle flytte mig til at omfavne hvordan, traumer (der helst aldrig skulle være sket) har givet mig den personlighed, som jeg har nu 🙂 være mere stolt af bare mig..

psykologen sagde, at det ved mig aldrig vil falde over i at spille awesome, som jeg tænkte, at det kunne.

Hun sagde basically at mit selvværd er så meget i stykker, at jeg aldrig vil nå til det punkt, selv hvis jeg bliver mere stolt af den jeg er 😀

Og, så er Golden Fall startet!! Vi vil Så gerne ud i det, når vi har timer med solskin igen 🍁 bladene er gyldne og røde, og der er så smukt ude i naturen ❤️

Sidste år med Golden Fall og julebyen var mit første år her i Jõgeva, hvor jeg kendte intet, og så havde jeg traume-arbejdet full on.

Så glæder mig til langt mere afslappet med det.

Så meget snart kan jeg vise jer helt gyldne træer ☺️ Jeg tror også, at højdepunktet i det kommer lidt tidligt i år, fordi vi meget af tiden havde en kold sommer.

Efteråret i år er også kommet tre uger tidligere, end det plejer. Men faktisk ift. billeder er det rigtig skønt, fordi lyset stadig er her masser. Heroppe mod nord falder det jo til mørke meget tæt på hele døgnet..

..så endda også snart med et nyt kamera, glæder jeg mig til det mere end nogensinde ☺️

Jeg får et olympus den her gang! Da vi mødtes, havde Teivi et Olympus kamera, der var rigtig fint. Og lige da det kom ud i 2019 var det over tusind euro, men er nu det halve..

så det gør det ret attraktivt for mig at få ☺️ Det er et Olympus TG-6. Der er lavet, så de i en sample video trådte på det for at vise, at det kamera går ikke i stykker 😀

Aww, Sveske er helt obsessed, vi fik en hurra-pakke til hende med snack sticks med kylling og tun, en masse kattegrus & mad.. hun blev Så glad og miavede helt vildt ❤️