Fødselsdag, bryllupsdag & fuglene er tilbage 👗

Hej allesammen ☺️ har I som regel gode fødselsdage? Teivi & jeg forsøger at ikke længere hænge fast i, at vi havde så mange dårlige af dem – så da Teivi havde fødselsdag i søndags, gik vi all in hele ugen.

Og da vi havde fejret en masse, købte vi lige is til sidst 😀 vi fik mad fra den indo-kinesiske restaurant, der faktisk er den eneste restaurant her i Jõgeva!

Så det er heldigt, at de gør det godt ✨og Teivi sagde også i aftes, at hun virkelig havde en skøn fødselsdag. Vi gik en lang tur!

Først ned til et sted langs floden, som vi ikke før har været lige før efterår. Vi har været der om foråret og tidligt vinter. Så det var skønt at opleve, og vi fortsatte op ad en helt øde grusvej, hvor vi aldrig har været før.

For en million år siden var Teivi på hest der, men det var i nærmest hendes barndom. Selv om det faktisk ikke er så langt væk. Det var en komplet country vej med marker på begge sider, og havde det været mere sommer, så var støvet fløjet ved hvert fodtrin.

Det er faktisk temmelig efterår, og vi elsker det 🌞 det er bestemt koldere, og tåge hænger meget af dagene, og bladene er begyndt at forlade træerne. Det sted, der altid er et af de smukkeste om efteråret gik vi også..

og der ligger allerede gyldne blade på jorden, så smukt virkelig allerede 👗 og så kommer de til at dække hele stedet ❤️

Nu, når årstiden er meget ved at skifte, så er fuglene også tilbage i vores have! De vender tilbage hvert efterår, har vi lært nu. Og så skal jeg helt sikkert lave fugle-videoer igen ☺️

Vi har en vejrudsigt, der rækker halvanden måned frem, og den begynder snart at række ind i starten af oktober. Ikke helt endnu 🌞 men der kan det blive spændende ift. første sne!

(et lille digt, poem) ..så der må vi se, om det kunne ske, at i haven en sneperson måske kunne vise sig hvis det, ikke er for tidligt ift. at håbe på sne 😀😀