At korrespondent Matilde Kimer er blevet udvist af Rusland..🌞

Hej allesammen ☺️ Nu skal I høre, hvis I ikke har allerede! Matilde Kimer, der er Rusland-korrespondent på nyhederne i DR er blevet udvist af Rusland.

Og..! Jeg støtter absolut ikke censuren i Rusland, så hele baggrunden for udvisningen er helt off.

Når det nu er sket alligevel, så er intet så skidt at.. for det er godt ift. at hun så måske stopper med at skrive artikler om Estland ift. Putin & Rusland.

Jeg sidder lige nu 30 km fra grænsen til Rusland. Fuglene synger, det er det skønneste solskin, og vi har lige høstet i haven & lavet hyggelig mad ❤️

Overfor er naboerne helt stille i gang med at forberede huset til koldere vejr, og i morgen skal jeg fotografere skønt i botanisk have hele dagen.

Ifølge Matilde Kimers efterhånden mange artikler om Estland er vi sindssygt bange, lever i paranoid frygt for Rusland, danske soldater er sendt herover for at beskytte os, og tanks er klar til at køre ind over vores grænse.

Når hun sammen med sin kollega i regionen her skriver sine analyser, er indholdet i artiklerne forkert.

På et tidspunkt måtte jeg kontakte DR, der i den omgang fjernede hele sin sektion om soldater, der skulle befri os.

Så baggrunden med at udvise medier er skrækkelig, det er bare virkeligheden lige nu. Og så fokuserer jeg på det positive, at historierne om regionen her måske stopper.

Mens vil jeg nyde de sidste solstråler i dagen med en rolig kop kaffe og snakke hyggeligt med vores kat & høre fuglene synge skønt ❤️