Sveske var så dygtig hos dyrlægen 🐱

Hej allesammen, det hele er okay nu 😀 hold da op, hvor har vi haft vanvittig, sindssygt meget at se til, men.. anyway så er min dread en hverdag, der er faldet i søvn, i et kedeligt område der sover. Det er det, som min familie har.

Derfor de har så meget tid til overs til at forsøge konflikter.. men heldigvis har vi ikke det ☺️ for Sveske var hos dyrlægen i morges at blive vaccineret.

Og nu får hun en dåse tun til katte, fordi hun var så dygtig der og ikke angreb den her dyrlæge 😀 hun er blevet kendt blandt dyrlæger i Tartu for impossible things to treat og bide dem i armen 😀

Men hun var så dygtig, og sad helt roligt. Kun da hendes ører skulle have et check-up syntes hun, at grænsen var nået! Men dyrlægen kiggede hurtigt.

Og hun var så overvældet herhjemme af at have været ude af vores hjem, at hun bare sov og sov, og hun fortjener så meget at få tun nu.

Vi bagte jo også lagkage til Teivi, der har fødselsdag på søndag! Og den er næsten væk nu ☕️☕️ Den her juli kom vi lidt sent i gang med at fejre hende, netop fordi vi havde en hel bjergkæde at se til.

Så hvor er det skønt, at vi nu i weekenden kan bestille mad fra den indo-kinesiske restaurant her i Jõgeva, og så begynder vi snart på brændeovn! De har 8-9c i vejrudsigten.

Jeg kom ikke nok i botanisk have i år, men det har faktisk også regnet det meste af sommeren og været halvkoldt. Det er det vejrfænomen El Niña ud for Sydamerika, der stod for det.

Men også, næste sommer har jeg ikke det traumearbejde hos psykologen, der krævede så meget energi. Vi er allerede begyndt at lave lidt flere uger mellem tiderne 🙂

Og så har vi igen den her sommer haft supertravlt med at bygge vores have, og nydt det & haft det vildt sjovt med det ❤️ og så har jeg gået tur ved hestene meget, det elsker vi 👗

Næste sommer skulle tallerkenen mere være cleared, og så kan jeg hoppe meget til alle blomsterne i botanisk have 🌸