En masse nye følelser (og en masse nye billeder herinde) ❤️

Hej allesammen 🙂 jeg har tænkt meget over hvad, titlen skulle være, så det var optimistisk og samtidig ramte ift. følelser.

Vi er super optimistiske i øjeblikket, for alle følelserne og hele sommeren fører til en mio. løsninger på endda kolossale ting. Alt det familie, traumer, bygge vores hjem, når vi ikke kunne basere det på vores baggrunde.

Temmelig store ting.

Og så er det jo kun to uger siden, at jeg færdiggjorde halvandet års forløb med psykologen, hvor vi lavede det dybeste arbejde, der er udviklet i psykolog-feltet i hele verden.

Så meget har været nødvendigt, og nu er vi her ❤️ på Instagram puttede jeg musikken fra filmen Gladiator til en video af vores have, for vi har om noget skulle gladiator vores vej hertil 😀

Men! På vejen har vi jo fået det langt bedre, og jeg er ved at få styr på alt det personlighed, krop, angst 🙂 især krop går virkelig fremad, med at få det bedre 👗

Det kommer jo ikke let, og i går blev jeg ramt af nogle timer med, jeg tror, noget panik-angst. Hvor en hel masse lavt selvværd poppede op, der før var fortrængt under det låg, hvor min familie insisterede på at lukke af for alle følelser.

Og jeg i mit voksenliv har skulle lære et sundt forhold til alle de emner, der har med følelser at gøre. Især krop, og angst over maskuline personer.

Pointen er så, at det traume-forløb hos psykologen netop skulle fjerne det låg, der lå så tungt efter min opvækst, puttet af min familie og også puttet over deres egne følelser.

Og under det låg, da vi fjernede det gennem komplekse øvelser.. lå en masse lavt selvværd, angst, følelser fra at være så voldsomt u-ønsket af mine forældre og søskende. Fra min fødsel afskyede de alt, de så i det, der gør mig til mig.

Og netop de dybe traumer fra at være så u-ønsket, af dem der skulle være primære omsorgs-personer, gav alt det angst omkring krop og personlighed, og om jeg nogensinde kunne være wanted af nogen.

Der er det jo Så skønt at have Teivi & Sveske!

..og hos psykologen bruger vi meget tid på det seneste på at nævne dem, som ønsker mig ❤️ og det hjælper! Og at alle de svære følelser så poppede ud på en aften som i går..

er faktisk meget hjælpefuldt.

For med psykologens hjælp er det ikke bare at have det dårligt, punktum, der er det netop.. at følelserne flyver væk, vi snakker om at sende dem tilbage til min oprindelige familie..

og jeg følte mig også lettet efter!

..og ligesom lettere indeni, mere light-hearted ☺️ At følelserne kommer ud, er hele pointen med de seneste næsten to års arbejde hos psykologen.

Hun siger, at følelser bliver i en, indtil låget er fjernet, og de flyver ud. Det er også derfor, at Teivi & jeg med den rigtige arbejds-indsats flytter os videre, mens vores oprindelige familier indtil de dør vil hænge fast og kun få det dårligere og dårligere..

hvilket nu er deres eget ansvar, som det i virkeligheden hele tiden har været.

De kan ikke længere putte deres eget ansvar for deres følelser, beslutninger, handlinger og situation på Teivi & jeg, som de gjorde i hele vores to opvækste. Det var komplet ombyttede roller i begge vores familier, mellem børn & voksne..

men, nu må de selv tage ansvar for deres eget liv & hverdag, det er da virkelig kun på tide.

👗✨