Teivi’s fødselsdags-måned er i gang ✨

Hej allesammen 🌞 det var jo lige rigtig mange følelser 😀 men det virker som om, at med alt, der sker i verden i øjeblikket, har alle enormt mange følelser. Selv min psykolog har det, sagde hun.

Og psykologer er jo de her super mindful, styr på hjertet 🙂

I går sov & sov jeg bare, mens hvor det tidligere har været pga. stress, så var det nu fordi, at vi endelig finder en masse løsninger på kolossale ting.

Btw, vi har lige høstet vores første squash i haven!! og Teivi steger den lige nu ☺️ Det er faktisk hendes fødselsdags-måned!

Vi har bare været så optaget af en mia. ting i den første del af juli, at vi først rigtigt får startet på det nu. Men jeg laver en super fin lagkage med hindbær fra haven.

Og så bestiller vi mad, og fejrer også alle de løsninger, der kommer ind i øjeblikket. Hvor vi jo slet ikke kunne finde hoved og hale i alle de ting, der gav så store, enorme følelser altid.

Så det er i gang med at blive langt mere roligt ❤️

Og.. så sagde Teivi, at hun til sin fødselsdag ønsker sig en bog.. om at have høns og kyllinger!!! 😀 og hun mener det 🐥 Så vi får æg uden at skulle økonomisk støtte de der skrækkelige forhold på gårdene.

Næste sommer, siger hun ❤️ Selv økologiske, fritgående æg på farme kunne blive så meget bedre. Der findes bare ikke æg i butikkerne, som vi vil acceptere.

Hønsene modtager ikke kærlighed ude på gårdene. Selv ikke de fritgående, og vi har set billeder af fritgående forhold, stadig ikke okay.

Så vi går all in på hygge herhjemme & på dyrevelfærd, og så skal vi have høns 😀 hvis det ikke viser sig for kompliceret, først skal vi lære en masse om det, så vi har en fantastisk baggrund for det.

Så det bruger vi hele det næste år på (og så kan jeg også, som et lille ekstra plus, virkelig vlogge fra landet) ☺️❤️