En masse balance ✨

Hej allesammen ☺️ jeg ved faktisk ikke, hvordan vejret er i Danmark, men her er det ved at blive sensommer!

Det er slet ikke så varmt længere, men vi skulle få mere solskin, det bliver skønt 🌞 Jeg var lidt i tvivl, om det bare ville blive efterår, men det klarede lidt op.

Så har jeg indset en stor ting! At hvis en person er ved ikke længere at være god for en psykisk, så afslutte relationen hurtigt. Der var to, hvor de ikke længere føltes gode, og tidligere ville jeg have jagtet, at relationen skulle blive god igen.

Men i hvert fald tit vil den jagt kun få en til at få det dårligt.. så hellere sige, at det var skønt, indtil vedkommende forandrede sig ☺️ og så være glad for, at der var så mange gode situationer.

Så man passer på sine følelser, som jeg jo meget hellere vil bruge på sunde venskaber og på Sveske og Teivi herhjemme ❤️

Det leder os jo lige til alt det balance snak 😀 Det helt, helt overordnede mål ved psykologen, har hun sagt, har været at skabe balance, hvor det var meget ‘tivoli’ før..

Hendes analyse er meget, at både Teivi & jeg voksede op i ekstreme forhold, og balance er netop det modsatte af det.

Så det sundeste for os som voksne er, at vi skal fokusere på netop balance 🌺

Hvor kaffedrikning måske er en time, ikke 14 timer dræne alle om bordet, og jul er en hyggelig middag, ikke fem timers angst gaveåbning, med alle trin i dagen være fem timer, og gaver for 2000 kr hver, fire af dem til hver person i familien for et lån i banken..

hvor der ikke er tvang til at spise alt på bordet, hvis man ikke bryder sig om en ting, og hvor det ikke er det 16 timers show både d. 22, 23, endu mere 24., igen den 25. og så endnu mere igen d. 26, og så afslutte med massiv kaffedrikning med angst og stiv ryg og paranoia i alle indtil eftermiddag d. 27….

sammenlign med bare en middag, der faktisk er hyggelig ❤️ Men jeg tror, at min familie ønskede at tvinge glad familie igennem ved at fortsætte massivt & ekstremt til langt ud på natten alle dagene..

der er det nogle gange, at det ikke er antallet af timer, der giver glad familie, men kvaliteten af relationerne & timerne.

Ligesom når nogen har 36 roser med til en kvinde, og hun siger, at måske bare en enkelt ville vise mere..

Så fra det og så til mere & mere balance i hverdagen har virkelig været det største projekt. Og vi er ved at nå dertil, især på det seneste ❤️ hvor Teivi’s far kan besøge os, men please spørge først, om vi har tid.

Og hvor de også kan sætte ting i skuret, eller hellere garagen, men måske ikke 45 store kasser.. og det har virkelig været som at grave vej gennem en bjærgkæde at nå frem til det 🌞

Psykologen siger, at vi netop voksede op med, at hvis nogen tilbyder dem en fingerspids, så tager de hele personen.. fordi de er Så sultne efter, at bare nogen vil vise dem kærlighed, bare en eller anden, de har ingen, ikke engang hinanden, min far og hans nye kone har en iskold relation..

og mine søskende har manglende følelses-mæssige evner, og relationerne i deres liv, også til deres partnere bliver bare derefter..

Og det er i det følelses-mæssige tomrum, der kun bliver større inden i dem, at de mere end nogensinde jagter glad familie og bare en eller anden form for varme..

Og der kommer man ud i, at personer i en så grå, kold verden bliver meget ekstreme i væremåde.

Det er et helt lag i samfundet lige nu.. det i Fields var look at me, show me feelings, bare en eller anden.. stop med at kigge den anden vej..

Og hele det lag i samfundet i 2022, faktisk globalt, gør netop ekstreme handlinger i desperation over (psykologen sagde) fraværende anerkendelse, kærlighed og varme.

Mens det, som jeg ser allermest, netop er kontrasten til, at ressource-stærke får jævnligt mere varme, endnu sundere kærligheds & venskabs-relationer, glæde, en masse balance 🌞