Sommer eller fireplace rundt om hjørnet? ❤️

Hej allesammen 🌞 så er der gået endnu mere tid ☺️ det er sundt!

Jeg tror, at jeg er ved at få styr på nogle meget, meget store følelser. I første omgang fra min oprindelige familie, så med psykologens hjælp til også at handle om grupperinger i samfundet..

og til sidst, om hvem det er rigtigt for mig at være i den her skøre verden med alle de ting ❤️

Når der sker så meget omkring os, og jeg med psykologens hjælp så meget har skulle finde ud af, hvordan min personlighed overhovedet er.. så kan det være meget forvirrede følelser i flere år..

og så langsomt er de ved at falde på plads ☺️

Set i det lys, at jeg skulle erstatte hele min verden.. i barndommen havde jeg ikke andet valg, end at være hvor jeg var.

Da jeg så mødte Teivi, og hun var i samme situation, skulle vi bygge en helt ny hverdag sammen. Og det i en verden under økonomisk krise og Trump og jeg ved ikke hvad.. uden at kunne bruge noget, at det vi hver især voksede op med, så starte helt fra bunden..

og de følelser, vi havde, skulle berabejdes og smides i baggrunden, samtidig med den kolossale familie-konflikt og min angst-diagnose og..

men nu er vi her ☺️ og det var jo enormt varmt i starten af sommeren, men nu er det mere moderat.

Faktisk er det ved at blive halvkoldt ❤️ så om vi hopper over i et tidligt gyldent efterår og sensommer, eller om varmen vender tilbage.. begge ting kan være.

Tidligere i Estland var det altid enormt varmt i juli, men det er faktisk vendt tilbage til de forhold, der var i 1800-tallet, hvor det var juni, der er varm. Og så kan det blive koldt.

Men vi er heldigvis klar til brændeovn og hygge, hvis det går den vej 🙂 og så tror jeg også, at det er godt ift. klima, at det er vendt tilbage til sit oprindelige lidt.