Lavede et rigtig fint psykolog-move 🙂

Hej allesammen, på en smuk, smuk sommerdag ☺️ i dag mødes Teivi med vores veninde, der er på besøg fra USA i Tartu, og planen var så..

at jeg skulle fotografere i botanisk have hele dagen og så mødes med dem senere. Men.. da jeg stod på platformen til toget opdagede jeg først, at jeg havde glemt halvdelen af mine ting derhjemme.

Og der er det med en angst-diagnose, at det kan vise, at jeg ikke er mentalt helt til stede der. Og ganske rigtigt, jeg gik tilbage efter mine ting, og så kunne jeg tage et senere tog..

da jeg var hjemme, kunne jeg bare mærke, at going ikke virker for mig i dag. Det er fint ☺️ vi har jo et skønt hjem at være i, og jeg kan følge Mink-rapporten hele dagen i DR.

Og så er det faktisk overraskende også ved at blive skyet, så måske var det en kort smuk, smuk sommerdag ift. fotografi i hvert fald.

Der er det med kronisk angst, at jeg må checke in til følelser, det skulle jeg lære først hos psykologen, for det kræver faktisk, at ens angst in the first place er blevet bedre..

og så mærke hvilket behov, jeg har. I dag er det bare at slappe af hjemme, og så er det, at man kan græde over, hvor bare hårdt det hele er, eller..

man kan nyde at have en hyggelig dag herhjemme med Sveske & meget af dagen med Teivi også ❤️