Alle de sammenligninger ift. krop..❤️

Hej allesammen ☺️ jeg håber så meget, at I har en fantastisk sommerferie. Lige før her kan I se videoen nede fra søen og den antikke kornmølle og hestene.

Hestene var tidligere enormt meget exposure til traumatiserende episoder fra tilbage i min familie, men er det mindre nu!

Skrev lige en mail til psykologen om, at noget exposure (altså se traumer i øjnene i stedet for at flygte fra dem) er begyndt at være mere blandet med den smukke natur, der også er mens exposure 🌞

Så helt klart at det ikke føles så hårdt mere!

Vi var jo også på stranden nede ved søen! Søer i Estland er meget, meget store, og vi har lige så mange som i De Tusind Søers Land, der jo er lige nord for her 🌞

Og på stranden var alle de her forskellige kroppe, gamle, unge, store, små, midt imellem, nogle med tatoveringer, nogle uden..

og jeg havde så meget brug for at være omkring den ting, skrev jeg også til psykologen. Jeg er lidt offer for alle de sammenligninger med andre, som også beauty industrien desværre virkelig forsøger at få os til.

Men der så jeg, at:

  1. alle kroppe er helt forskellige, alle kroppe i verden er sin egen
  2. alle kroppe er almindelige

Som jeg skrev til psykologen, så kan kroppe jo slet ikke sammenlignes 🙂 så vi skal arbejde på, at jeg mere ville stole på, at min krop, følelser, væremåde er helt fint ❤️

For det er rigtig svært at stoppe med at sammenligne (altså søge bekræftelse for at man er lige så god som andre).. hvis man er usikker & i tvivl, om man er okay.

Til den stolen på en selv, kan det godt kræve en psykolog som i mit tilfælde ☺️ og så er det jo skønt, at så mange psykologer bliver uddannet, netop til de problemer ❤️

Så jeg kan varmt anbefale at søge hjælp med den usikkerhed, for når man stoler lidt mere på, at man er lige så god som andre, så stopper behovet for at sammenlige så meget også lidt.