Så mange følelser ☺️

Tusind tak allesammen, for at I har lyttet de seneste dage ☺️ den forståelse af min baggrund, som psykologen præsenterede fredag.. det er, det vigtigste vi har snakket om.

Jeg kan også se, at det er nogle emner, der blev parkeret i fredags i høj grad i hvert fald.. men at det er følelser og tanker og snakke med hende gennem hele to år, der har ført os til det.

Så det var et af de rigtig langsigtede mål i vores snakke, og nok også derfor, at det virker så meget ❤️

Normalt efter vores snakke har jeg også energi tilbage, men i fredags var jeg bare helt smadret efter 😀 men på den her sunde måde, hvor snakken virkelig hjalp. Det er jo meget hos Teivi & jeg, at fysisk aktivitet er fint..

det er, når følelser kommer i bevægelse, at vi bliver trætte. Men også får det godt af det 🙂 vi bruger virkelig haven!

I morges kom Teivi flyvende ind og sagde ’vi har et pindsvin!’, og sørme ja, det sov ude i bregnerne i ti-tolv timer 😀 Vi snakkede om..

at nu, når det har fundet sit nye hjem i vores have, at så er det måske træt, ligesom vi også var efter, at vi flyttede hertil.

Men det er et godt & sundt sted her, og den var helt tryg, helt foldet ud og ikke en kugle ☺️ Sveske var rullet sammen på sofaen som en kanelsnegl, så alle dyrene sov længe!

Det har været så hyggeligt, og er jo de følelser, der over tid & enormt meget arbejde mere & mere skal erstatte de andre følelser 🌼