Det er det modsatte.. ☺️

Hej allesammen, på en skøn, skøn solskinsdag ☺️ Teivi og jeg har arbejdet intenst i eftermiddag, på at gøre skuret ryddeligt og renere.

Vi flyttede to små bænke ud i haven og satte krukker på dem, og så er planen at få blomster der. Vi har også en en plan om at lave den del af skuret til et hyggerum, hvor vi om vinteren kan drikke kaffe med tæpper og hygge 🌞

Sveske kom lige! Og har sat sig ved siden af mig. Så der er meget hygge, mixet med massive aha-øjeblikke.

Havde psykologen præsenteret alle de samme ting uden det forudgående traume-arbejde, så havde jeg ikke fået noget ud af det.

Så det var super vigtigt først at have næsten halvandet år med de intense, komplekse øvelser og alt, det vi har lavet.. og så kunne hun i går præsentere alle sine tanker 🙂

I kan læse det i indlægget fra i går. Det er lige før her. Det, som jeg tænker mest, at jeg lærte, er.. at det er faktisk mig, der er den normale i min baggrund.

Psykologen gjorde det også klart, at det er dem, der er helt ude i noget sindssygt med psykisk sygdom.. Jeg har min angst og lidt mere, men ikke noget unormalt 🙂

Jeg voksede jo op med prædiken fra dem om, at DE er normale som alle andre, men at jeg er en lunatic.. og jeg så i går, once and for all, at virkeligheden faktisk, faktisk er den modsatte.

At det er dem, der er, alle de ting, som de sagde om mig.

Det er den måske vigtigste lightbulb hos psykologen nogensinde. En, der har været på vej i flere år, og som jeg blev klar til at forstå til vores snak i går 🙂

At deres stemme skal rettes mod dem selv.

Det er meget overvældende, når man har hørt en version hele sit liv.. og så indser, at det faktisk er dem selv, der er alle de ting.

Jeg fik prædiket ‘mærkelig, og meget alvorligt psykisk syg’, min mor managed at sige flere gange, at jeg skulle være nær-psykopat.. og så kommer psykologen ind og gør det klart..

at min bror og far faktisk har den diagnose, der tidligere hed psykopati, nu anti-social. Og at min mor er helt ude i hampen med psykiske diagnoser.

Og at jeg er helt normal med min angst.

Jeg gik på studie med en pige, der voksede op i Jehova. Så hvilket step, det har været for hende at søge ind på uni!

Og der var en forelæsning, hvor indholdet på uni fik hele den boble, hun voksede op i, til at crashe.

Jeg voksede også op i en boble lukket om sig selv med helt deres eget syn på verden, helt egen kultur og adskilt fra alt normalt.. fik psykologen mig til virkelig at se i går..

..hvor tingene var så underlige, at da jeg kom ud til andre som teenager, sagde folk what the fuck.. om de måder, jeg havde lært at gøre tingene på, måde at se verden på, og tænke og føle på..

og ved psykologen i går crashede den boble langt om længe helt 🙂