Kobber-bryllup, havde vi været gift alle årene 🦋🦋

Hej allesammen ☺️ jeg har fundet så fine melodier til videoerne, det er inde i Epidemic Sound, som jeg varmt kan anbefale, hvis I laver noget lignende, det jeg gør. Det er jo hele sange, så det passer måske bedst til vlogs med ikke så mange ord 🌞

Og så er det ved at blive afslappet!

Måske I kan læse mere om mindful på nettet, men det er super in lige nu også på sociale medier. Min psykolog snakker om det hele tiden, og et af målene er, at jeg skal være det meget af tiden.

Der er ingen, der kan være det alt tiden, selv ikke psykologer. Men bare meget af tiden 🙂 og så ville Teivi & jeg meget snart have kobber-bryllup, havde vi været gift i alle årene!

Jeg sagde lige til hende og Sveske, at selv med familie-konflikten, og alle de struggles og diagnoser og det hele.. så, de seneste tolv år har det stadig været okay hele tiden ❤️

Der sker bare noget, når man holder sig oppe sammen. Det kan være romantisk også at kæmpe hånd i hånd. Lidt det med os imod hele verden 🙂 på en cute måde, ikke fjendtlig mod verden ☺️

Mere at det fører et par rigtig tæt sammen, at man har noget historie. Der så jeg alt for meget i min baggrund, og gør stadig ved min familie her i 2022.. at alt, de har sammen, er at købe ting.

Og når deres kreditkort bliver lukket af banken, og de mister deres hus, som de også gør ind imellem.. så opdager de, at de faktisk ikke havde noget rigtigt sammen, og bliver skilt. Det gælder mine søskende nu, som også mine forældre, og nu min far med sin nye kone.

Men kærlighed & følelser er fraværende i deres ægteskaber, og det er virkelig den ting, hvor vi allermest har adskilt os fra dem 🙂

Også det her med, at Teivi & jeg ikke har børn, det giver så meget tid til hinanden ❤️ vi snakker nogle gange om, at havde vi haft en anden baggrund, og havde den baggrund ikke skabt mine diagnoser..

at så ville vi måske have ønsket at få børn.

Men virkeligheden er en anden, og en ting, jeg tænkte på i dag.. at vi formår at bygge så mange følelser med hinanden, når det nu er en enormt dum ide at sætte børn ind i den familie, selv uden kontakt til dem.

Vi har for meget at slås med efter, at vi voksede op i de vilkår, men vi har hinanden og lille Sveske ❤️ der er allerede født 5-6 nye børn ind i familien hos mine søskende, og det går ad helvede til med det.

Den samme opvækst mine søskende giver dem, som jeg havde.

Kaos, screaming konflikter, ingen styr på tingene, millioner i gæld, som de ikke kan betale, pga. ting-shopping, og super stereotype kønsroller, de putter deres børn i og alt for meget alkohol.

Det bliver nogle rigtig kaotiske unge og senere voksne, de er i gang med at skabe. Men det må de sociale myndigheder så tage sig af en dag. Det gode for Teivi & jeg er..

at vi har har været realistiske ift. familie-situationen og de diagnoser, som blev puttet i mig, og så kan vi jo netop bygge en masse, der bare er anderledes end en børnefamilie ☺️