Skøn sommerdag i solskin 🌞

Hej allesammen ☺️ har I også været ude med kamera? Jeg har fotograferet så meget 😀 og så ville jeg fortælle om i aftes, hvor Teivi & jeg sammen cyklede ned til hestene.

Hun voksede jo op her i Jõgeva, og opdrættede heste der i mange år, før hun tog til Danmark og vi mødtes. Men det var 15 år siden, at hun sidst var der, og alligevel..

sagde ejeren straks hej Teivi! Og hentede hele sin familie, så vi alle kunne sige hej ☺️ og udover at være ude ved foldene, så var vi også inde i stalden, og ejeren sagde..

at næste gang vi er der sammen, så sætter hun os op på en hest hver 😀 det kunne være lidt sjovt igen. De vidste åbenbart godt, hvem jeg var, og så nu var Teivi også med. Men at vi er gift, vidste de godt.

I videoen kan I se det hele, det var så skøn en dag. Og så var Teivi fantastisk ❤️ hun strålede hele dagen i går, og især nede ved hestene igen. Hun brugte jo hele sit liv der dengang.

Hun viste mig noget vigtigt, fordi vi likede det så meget sammen.. at den der min families stemme, om at jeg ikke burde være mig & den personlighed jeg har..

at den stemme er komplet forkert. De tager komplet fejl. Teivi elsker, og jeg gør også, at vi kan være heste & langt hår og dele tøj og det hele sammen ❤️

Så det virkede helt enormt ift. psykolog. Hvor vi jo netop prøver at fjerne min families stemme. De ting, jeg liker, kommer så meget af min personlighed. Og self. skal jeg være det.

Så at Teivi smilede og kyssede mig der, det betyder så meget ☺️ det er virkelig vigtigt. Sådan en stemme kan jo også komme af skoletid, hvis man er blevet mobbet. Det virker på samme måde.

Og så tager det netop hårdt, hårdt arbejde at fjerne den mobbende stemme igen. Og man vil føle det unfair, at man skal kæmpe så hårdt, fordi nogen lærte en helt forkerte ting.

Så at vi kom hertil, hvor vi kan være det hele sammen, uden dem, det er så skønt 🌺