Primetime i naturen her lige nu 🌲

Hej allesammen ☺️ tidligere var søndage lidt stressende i vores hjem, men efter Teivi’s arbejde har fundet mere rutine, så er mandag morgen ikke så stressende at skulle op til 🌞

Og så er der så smukt i naturen lige nu! Solen er begyndt at gå ned ved midnat, og om bare en uges tid bliver det slet ikke mørkt.

Det er så stor en oplevelse at gå ned til floden ved midnat, og det bliver ikke mørkt, kun en svag skygge på himlen. Og halvanden time senere fuldt sollys igen ❤️

Og der er så grønt i øjeblikket 🌲 i vores have pipper nattergale og alle de andre fugle rundt. Jeg kan huske, fra lige da vi flyttede ind sidste år, at jeg fandt ællinger nede i floden..

så jeg vil rigtig gerne derned igen, og se om jeg kan finde dem i år også ☺️ Sidste år kom de pludselig svømmende, det var så fint. Og så bor der også bævere lige nede i floden.

Om vinteren får man mere bevis for det, for der deres pote-aftryk i sneen, men om sommeren er de mere under vandet.

To gange faktisk har jeg set et plask og et kæmpe dyr i et enkelt sekund, og det har været en bæver ☺️ men de er så vilde dyr, at de holder sig helt for sig selv.

Da jeg var i Tartu i fredags, fortalte Teivi da jeg kom hjem, at some ti storke fløj lige over vores hus! Det var lidt en oplevelse for hende ❤️ Så vi nyder virkelig naturen lige nu!