Vi afslutter vist traume arbejdet i morgen 🌺

Hej allesammen, og snart velkommen til Sankthans, der jo herovre er en kæmpe ferie, lige om en måned ☺️ hvordan har I det?

Jeg har haft Så mange følelser, mest fordi psykologen gav mig en opgave.. men så kan vi meget sandsynligt også færdiggøre traume-arbejdet i morgen!

Det har jo været et forløb på halvandet år, hvor jeg skulle se traumatiske oplevelser i øjnene & lære ikke at frygte dem. Det har self. sat alle følelserne i gang, og jeg glæder mig Så meget til det slapper mere af.

Men det har givet mig en helt ny hverdag ☺️ og så er det self. behov, der skal styre hvornår, vi afslutter det og ikke om jeg synes, at det har kørt længe. Men psykologen sagde nok i morgen, hvor jeg er i Tartu til en snak.

Det er klart, at når noget er meget intenst og med alle følelserne i, så selv om det er sundt.. kan man godt glæde sig lidt til rolige tider igen.

Men, jeg var jo nede ved hestene for en uges tid siden! Og har fortalt jer en del, om hvordan ridning blev en gigantisk konflikt med min familie, hvor jeg vil være min personlighed. Feminin, elsker heste og blomster og farver, langt hår.

Og de med psykisk vold forsøgte at tvinge mig til at blive maskulin.

Ud af deres had til enhver, der ikke følger helt strikse kønsroller. Sammen med deres hadefulde meninger om kvinder, indvandrere, homoseksuelle, handicappede osv.

Standard Nye Borgerlige (EKRE i Estland, selv om de aldrig kommer til at indrømme det). Der skete mange volds-episoder den vej, og nu har jeg så haft halvandet år hos psykologen..

hvor jeg gennem øvelser skulle gen-opleve situationerne, og så med psykologens hjælp lære, at jeg nu ’bare’ kan være min personlighed ☺️❤️

Så sidst nede ved hestene klappede jeg dem også, efter et langt tilløb på flere ture derned. Hvor opgaven fra psykologen var at lægge min families vold fra mig, og prøve på mere u-hindret at synes..

at jeg har en god personlighed, og ikke lytte til deres stemme.. I går var jeg der så endnu engang bestilt af psykologen 😀 og der klappede jeg hestene to gange, og det er endda i videoen her, og det føltes igen Så skønt..

bare at bryde gennem den mur, deres voldelige stemme havde opbygget.. og så være mig, med dem i en miserabel tilstand socialt langt, langt bag mig 🌺