Gode nyheder – resultat af scanninger ❤️

Hej allesammen, jeg har det rigtig godt lige nu ☺️ har samlet op på den søvn, jeg ikke måtte have i 24 timer før scanning på hospitalet. Og så har det været some femten grader de seneste dage, så det giver rigtig behagelig søvn.

Tidligere kæmpede jeg meget netop med søvn-problemer, men der er vi også nået langt 🌺 aa, Teivi ringede, da hun var nede i byggemarkedet. Og havde fundet et bord til haven!

Så jeg gik derned (alt her i Jõgeva er i gå-afstand, selv fra den ene ende af ’byen’ til den anden).. vi bar det hjem sammen. Og så så jeg, at det er et meget have & hjem byggemarked!

Så jeg var endda meget glad for at være der. Det i Tartu er virkelig boremaskiner og hammer og alt det, jeg ikke gider. Men i det her var det et stort havecenter med syrener og blåbær og alt muligt ☺️

Jeg har faktisk tænkt, om blåbær måske kan vokse, der hvor vi i haven har ramsløg. For de er begge skov-planter, så har måske brug for det samme. Og der var så fine blomster, og nu har vi et bord til at spise i haven.

Det er ikke så stort, så bare til os, og hvis vi rykker sammen, kan der godt sidde tre ved det. Skønt!

Så ringede neurologen også i morges. Jeg var ikke stået op endnu, så Teivi vækkede mig med hans svar. Men nu lidt mere vågen 😀

Jeg havde jo tre forskellige scanninger, og ingen af dem viste nogen fysiske problemer. Så nu har vi sikkerhed for (hvilket er super rart), at når psykologen tager sig af dissociation og alt det andet.. så dealer vi med alt, der er 🌺

Det er lidt skønt, bekymringer går væk. Efter min far har en tumor i hjernen, så gav det dybt mening at få tingene tjekket. Da de tit er arvelige, og mine dissociation-episoder netop også kan skyldes det.

Men nu er bekymringen væk, og vi skal bare tage os endnu mere af det følelses-mæssige ☺️