Scanning på hospitalet – og en masse sjov ❤️

Hej allesammen ☺️ alt lige nu er præcis, som det skal være. Også med det hele i dag. I morges tog Teivi med mig til Tartu, og for første gang efter corona, der arbejdede hun på virksomhedens kontor i Tartu.

Normalt er hun hjemmefra. Så det var også lidt oplevelse efter nedlukningen. Men først hjalp hun mig lige det rigtige sted hen på hospitalet, der som sådan nogle jo er.. er kæmpestort.

Og vi skulle helt ned i den anden ende og op ad en trappe og med elevator. Så når jeg samtidig ikke måtte sove i 24 timer inden, så er jeg rigtig glad for, at Teivi var med, selv om det tog lidt arbejdsdag.

I garderoben spurgte den mest morgenglade receptionist, om vi var der for at tage til fest! Og Teivi tænkte is this real? 😀 Det viste sig at være international sygeplejerske-dag. Så i deres pause kom alle sygeplejeskerne løbende ned ad trappen og til aulaen..

og holdt danse-fest i deres pause 😀❤️

Inde til scanningen jokede jeg meget med sygeplejersken, og hun likede mit efterhånden lange hår og med den pastel-lilla hoodie 👗 men hold da op.. det var meningen, at jeg skulle sove der i fire timer.

Men den elektronik hun satte på mit hår sendte elektricitet ind i mit hoved, og det gav Så intens hovedpine, at jeg begyndte at græde.. og bare lå i smerte i halvanden time, indtil jeg efter et døgn uden søvn ikke kunne mere, og jeg sov..

vågnede some 20 minutter før de fire timer, og der var hovedpinen bedre, men stoppede først, da det var ovre. Sygeplejersken forventede some massiv stakkels mig fra min side (det er standard hos så virkelig mange patienter)..

men da hun tog dimserne af, så var alt jo fint ☺️ og vi var allerede på tšau, hvilket er en meget venskabelig måde at sige hej på på estisk. Normalt siger man ‘tere’, med lidt et rulle-r, indtil man er i et venskab.

Så hun var super rar ☺️ og på vej til toget igen var et skybrud meget på vej, så jeg blev gennemblødt (soaked).. men toget kom lige efter, og jeg var hjemme ved Sveske hurtigt med en af mine to favorit typer is 😀 og nu er der Så meget Eurovision i sofaen, og jeg laver pasta 🌺